Ibrahimovic karaterúgásokkal intézte el a rá támadókat + videó

Minapi hírek szerint Zlatan Ibrahimovic a következő szezonban már nem lesz a Milan labdarúgócsapatának kötelékében. A 41 éves svéd klasszis megint megsérült, a milánóiak pedig jövőre már nem számítanak a szolgálataira. Ibrahimovic azonban tegnap este olyan videót osztott meg a közösségi oldalán, ami alapján úgy tűnik, nem marad munka nélkül: akciófilmben debütálhat.

2023. 04. 14. 6:20
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A francia Foot Mercato szellőztette meg, hogy a Milan nem hosszabbítja meg Zlatan Ibrahimovic június 30-án lejáró szerződését, így a 41 éves svéd csatár a nyári átigazolási időszakban távozik a piros-feketéktől. A veterán támadó tavaly májusban a Sassuolo elleni bajnokin térdszalag-szakadást szenvedett, a műtétje után februárban tért vissza, de azóta a Milanban csak négy meccsen lépett pályára. 

Ibrahimovic
Ibrahimovic legenda, de úgy néz ki, már nincs szükség rá Forrás: Twitter/SempreMilan

Ibrahimovic történelmet írt

Március 18-án az Udinese ellen tizenegyesből betalált, s ezzel ő lett a Serie A történetének legidősebb gószerzője 41 évesen és 166 naposan, megelőzve az eddigi rekorder, szintén milanos Alessandro Costacurtát (41 év 25 nap). Ibrahimovic a Serie A-ban a 156., a Milanban a 93. gólját szerezte. S le is szögezte, hogy még nincs szándékában visszavonulni. 

Hat nappal később a svéd válogatottban csereként beszállt a belgák ellen hazai pályán 3-0-ra elveszített Eb-selejtezőn, de ezen megint megsérült, s combizomhúzódása miatt csak május elején lesz bevethető.

Ibrahimovic tegnap este a közösségi oldalán olyan videót osztott meg magáról, amely alapján megállapíthatjuk, rúgni igencsak jól tud. Egy akciójelenet forgatásán heten támadtak rá, akiket látványosan intézett el, többnyire karaterúgásokkal, de volt, akit a pajzsával, az utolsó ellenfelét pedig nemes egyszerűséggel egy sisakkal vágta fejbe. Járt a taps. Már csak az a nagy kérdés, a jövőben hány és milyen akciófilmben látjuk majd Zlatan Ibrahimovicot? Az Origo szerint Ibrahimovic az Asterix és Obelix: A középső birodalom című vígjáték tavalyi forgatásáról osztott meg most a követőivel egy kis kulisszatitkot.

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic még nem hagyna fel a labdarúgással (Forrás: Twitter/AC Milan)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.