Balhé a City–Real végén: manchesteri legenda kötött bele a stábba a pályán

Nem várt incidens történt a Manchester City–Real Madrid Bajnokok Ligája-elődöntő végén a pályán. Miközben az angol klub játékosai a 4-0-s győzelmet és a fináléba jutást ünnepelték, másodedzőjük a tévés szakértőként dolgozó Patrice Evrával veszekedett, aki a városi rivális Manchester United volt játékosaként vörös öltönyben jelent meg a meccsen.

Magyar Nemzet
2023. 05. 18. 7:48
null
Manchester, 2023. május 17. A Manchester City játékosai ünnepelnek a labdarúgó Bajnokok Ligája elõdöntõjének Manchester City-Real Madrid visszavágó mérkõzése után a manchesteri Etihad Stadionban 2023. május 17-én. A Manchester City 4-0-ás gyõzelemmel jutott a döntõbe. MTI/EPA/Adam Vaughan Fotó: Adam Vaughan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pep Guardiola örömittasan, elit társaságban ünnepelte a Real Madrid kiütését és a BL-döntőbe jutást a stadion egyik privát helyiségében, a Manchester City játékosai pedig önfeledten örömködtek a pályán a lefújás után. Volt azonban balhé is, amit a meccs alatt tévés szakértőként dolgozó Patrice Evra generált.

A 81-szeres francia válogatott balhátvéd, aki 2006 és 2014 között a Manchester United csapatát erősítette, már a megjelenésével feltűnést keltett, ugyanis vörös öltönyben érkezett a meccsre, amely egyértelműen a United színe, szemben a City kékjével. Ez nem volt elég a 2018-ban visszavonult sztárnak, a lefújás után képes volt összeakaszkodni a manchesteriek edzői stábjával.

Íme a jelenet:

A Daily Mail beszámolója szerint mindez akkor történt, amikor a játékosok a győzelmet ünnepelték. Evra a City másodedzőjével, Manel Estiartéval balhézott, a spanyol edzőnek le kellett fognia őt, s végül sikerült lecsillapítania Evrát.

– Úgy nézett rám, mintha azt mondta volna, tessék, ez miattad van, neked szól – mesélte el a saját verzióját Evra később. – Ezért aztán közel mentem hozzá, és megkérdeztem, miért provokál engem. Azt felelte, hogy mert tavaly azt mondtam a tévében, a City összecsinálja magát, azért veszít, hát most nem csinálták össze magukat. Ez az igazság, én egyenes ember vagyok. Aztán elnézést kért.

Az biztos, hogy a Manchester City nehezen emésztette meg a Real Madrid elleni tavalyi BL-elődöntős vereséget, erről Guardiola is nyilatkozott a mostani győzelem után. Ettől függetlenül Evra nyilvánvalóan túlgondolta a saját szerepét, neki tévés szakértőként nem feladata feszültséget kelteni a pályán. De erről már nem szólt.

Borítókép: A Manchester City játékosai ünnepeltek, más balhézott (Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.