Íme Csercseszov első üzenete az NB I megnyerése után

A Sztanyiszlav Csercseszov vezette Ferencváros pénteken anélkül is megszerezte a bajnoki címet, hogy pályára lépett volna, a Kecskemét kispesti vereségével révbe értek a zöld-fehérek. A Fradi szombati, Kisvárda elleni bajnokija után így az ünneplésen lesz a hangsúly, amire Csercseszov mester minden szurkolót nagy szeretettel vár.

Magyar Nemzet
2023. 05. 05. 21:21
Ferencváros Sztanyiszlav Csercseszov
20220726 Pozsony Slovan Bratislava - FTC Bajnokok Ligája BL-selejtező előtti sajtótájékoztató és edzés. Fotó: Mirkó István Magyar Nemzet Képen: Sztanyiszlav Csercseszov FTC vezetőedzője Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Honvéd pénteken teljesítette a Ferencváros kívánságát, és három nyeretlen bajnoki mérkőzés után éppen a tabellán második helyen álló Kecskemét ellen diadalmaskodott a 30. forduló nyitómeccsén. Az 1-0-s vereség eredményeként a KTE lemaradása behozhatatlanná vált az éllovas zöld-fehérekkel szemben, akik így megvédték a címüket az NB I-ben, és szombaton újdonsült bajnokként láthatják vendégül a Kisvárdát (19.45, tv: M4 Sport). Sztanyiszlav a Ferencváros vezetőedzője ennek örömére ünnepelni hívta csapata szurkolóit, arra kérve őket, hogy töltsék meg a Groupama Arénát.

Csercseszov kinevezése óta másodszor lett bajnok a Fradi Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly

A derbin aratott sikerünk nagy lökést adhat a hátralévő meccsekre, és az ott mutatott játékkal eredményesek lehetünk a várdaiak ellen is. Az elmúlt két, ellenük lejátszott meccsen nem kaptunk gólt, itthon magabiztosan nyertünk, szóval ha ezt a két dolgot megvalósítjuk, akkor már elégedett leszek. Úgy készültünk, hogy a Kisvárda ellen eldőlhet a bajnoki cím, de ez már korábban megtörtént. Csak bátorítani tudom a szurkolóinkat, hogy minél többen legyenek a stadionban szombat este, mert mi velük szeretnénk megünnepelni a mérkőzés végén a Ferencváros harmincnegyedik bajnoki elsőségét! – üzent Csercseszov a klub honlapján.

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszovnak van oka a mosolyra (Fotó: Mirkó István)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.