Tarolt a paksi gólkirály, és a kis Lisztest is díjazták + videó

Varga Barnabás, a Paks csatára, a gólkirály lett a szezon legjobb játékosa a RangAdó Gálán, amelyen a labdarúgó NB I idényének legjobbjait díjazták. Lisztes Krisztiánt a szezon felfedezettjének választották. Valamennyi klub csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa adhatta le a szavazatát.

Forrás: MTI2023. 05. 31. 8:50
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kedden rendezett gálán a duplázó 28 éves támadó, Varga Barnabás mellett díjazták a legjobb vezetőedzőt is, az újoncként bajnoki ezüstérmes Kecskemétet irányító Szabó Istvánt, aki szövetségi kapitánytól vette át az elismerést. 

A szezon felfedezettje Lisztes Krisztián, a Ferencváros játékosa, a legjobb játékvezető pedig Berke Balázs lett. A bajnokság legsportszerűbb csapatának járó elismerést a Kisvárda kapta. A legszebb gólt Batik Bence, a Puskás Akadémia játékosa szerezte októberben a Budapest Honvéd ellen. 

Az évad felfedezettjéről, legjobb edzőjéről és játékosáról mind a 12 élvonalbeli együttes csapatkapitánya, vezetőedzője, illetve legidősebb és legfiatalabb játékosa szavazott. A legszebb gólról közönségszavazás döntött az M4sport.hu portálon. Az eseményt élőben közvetítő M4 Sport készített interjút a győztesekkel, ezeket ITT lehet megnézni.  

A díjazottak
A legjobb játékos: Varga Barnabás (Paks)
Az NB I felfedezettje: Lisztes Krisztián (Ferencváros)
A legjobb edző: Szabó István (Kecskemét)
A gólkirály: Varga Barnabás (Paks, 26 gól)
A legszebb gól: Batik Bence (Puskás Akadémia, a Bp. Honvéd ellen)
A legjobb játékvezető: Berke Balázs
A legsportszerűbb csapat: Kisvárda

 

Borítókép: Varga Barnabás két kategóriában is győzött (Fotó: Nemzeti Sport)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.