A feröeriek mestere reagált a nagyképű ferencvárosi bejegyzésre

A KÍ Klaksvík trénere, Magne Hoseth a meccs előtt elismerte, a csodában bízik. Csapata mégis simán, 3-0-s összesítéssel kiütötte a Bajnokok Ligája-selejtezőből a Ferencvárost, amely a visszavágó alatt a közösségi médiában előre ivott a medve bőrére.

2023. 07. 19. 21:40
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magne Hoseth klubja történetének talán legnagyobb sikerét ünnepelhette. A feröeri KÍ Klaksvík 3-0-ra nyert a Ferencváros otthonában, s végrehajtotta a szakember által remélt csodát.

– Ha hiszünk magunkban, akkor hegyeket tudunk megmozgatni együtt. A játékosaim hősök voltak, kilencven percen át futottak, ilyen hozzáállással lehet futballmeccseket nyerni. Köszönjük a fantasztikus ferencvárosi szurkolóknak, hogy megtapsoltak minket, erről a tiszteletről szól a futball – mondta a feröeriek norvég edzője, aki elárulta, hogy bármennyire is bízott a bravúrban, 3-0-s különbséget elképzelni sem tudott.

A tiszteletet nem minden esetben kapta meg a Klaksvík, a Ferencváros tegnap este hivatalos közösségimédia-bejegyzésében biztosra vette a továbbjutást.

– Talán én is ezt gondoltam volna a helyükben. De nyilván szerencsésebb lett volna a szempontjukból, ha megnyerik a mérkőzést – felelt udvariasan a felvetésre Hoseth, aki nem tudott a sajtótájékoztatón további célkitűzésekről nyilatkozni, még túlságosan a meccs hatása alatt volt.

Borítókép: A Klaksvík váratlan vereséget mért a Ferencvárosra (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.