Ne szidják a Vidi focistáit! – kérte közleményében a klub

A jelenség negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára is – fűzték hozzá.

Forrás: Fehérvár FC2023. 11. 30. 12:03
Lazovic, Danko; Nikolov, Boban
Felcsút, 2018. május 27. Danko Lazovic (b) és Boban Nikolov, a bajnok Videoton FC játékosai összeölelkeznek, miután csapatuk 2-0-ra legyõzte a Budapest Honvédot az OTP Liga 32. fordulójában játszott labdarúgó-mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. május 27-én. A gyõzelemmel megszerezte története harmadik bajnoki címét a Videoton labdarúgócsapata. MTI Fotó: Illyés Tibor Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt hónapokban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosa ellen – írja közleményében a Fehérvár FC, és arra kérik a szurkolókat, hogy ezt ne csinálják.

Hozzáfűzik, hogy ez a jelenség negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára is.

Az évben ugyanis még három fontos találkozó vár a csapatra, ebből kétszer hazai pályán.

Borítókép: Danko Lazovic (b) és Boban Nikolov, a bajnok Videoton FC játékosai összeölelkeznek, miután csapatuk 2-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot 2018. május 27-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.