Ronaldo különleges gólt szerzett, miután méregdrága órával pózolt + videó

A szaúdi labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az al-Nasszr idegenben 3-1-re verte az al-Vehda csapatát. A vendégek harmadik gólját Cristiano Ronaldo szerezte, és ez igazán különleges találat lett. Az ötszörös aranylabdás portugál klasszis két hazai védőnek is köszönettel tartozik érte.

2023. 11. 12. 10:19
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szalad a szekér az al-Nasszr csapatával, az ázsiai Bajnokok Ligájában is vitézkedő alakulat sorozatban a hetedik tétmeccsét is megnyerte, de még imponálóbb, ha azt mondjuk, hogy a legutóbbi 18 meccsén 17 győzelem és 1 döntetlen a mérlege. Szombaton a Pro League 13. fordulójában 3-1-re nyert az  al-Vehda otthonában – fájdalom a szurkolóinak, hogy a bajnokságban 31 pontjával így is csak a második a 35 pontos al-Hilal mögött. csapatának ugyanis korábban becsúszott két vereség.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo szokásos gólöröme (Forrás: X/AlNassr FC)

A már 38 éves, ötszörös aranylabdás portugál klasszis azonban megszolgálja a pénzét, a bajnokságban 13 találattal vezeti a góllövőlistát, mögötte 10 találattal a szerb Alekszandar Mitrovics (al-Hilal) következik, 8-cal pedig a francia (al-Ittihad) és Ronaldo brazil csapattársa, Talisca.

Cristiano Ronaldo szombaton az al-Vehda otthonában a 49. percben volt eredményes, 3-0-ra alakítva az állást, és igen furcsa gólt szerzett. Két hazai védőnek is köszönettel tartozik érte, mert az egyik ügyetlenül akart felszabadítani, belebikázta a labdát a vendégek egyik játékosába, a másik pedig a felpattanó labdát rosszul fejelte haza, Ronaldo pedig lecsapott a lehetőségre. Pályafutása 350. gólját szerezte idegenben, immár ennyivel tartja a „világcsúcsot”.

Cristiano Ronaldo: 16 gól és 9 gólpassz a szezonban

Ronaldónak minden meccsét nézve a szezonban 17 meccsen 16 gólja és 9 gólpassza van az al-Nasszr színeiben, így azzal sem lehet vádolni, hogy önző lenne. S ha kell, mint a szombati meccsen is, a védekezésbe is besegít:

S Ronaldo persze nem csak a góljaival kerül be a hírekbe, az óraimádatáról is ismert klasszis pénteken megint nem akármilyen szerkezetekkel villogott:

Amint arról beszámoltunk, két hete Rijádban Tyson Fury és Francis Ngannou bokszmeccsén 1,5 millió dolláros órát viselt:

Cristiano Ronaldo és élettársa, Georgina Rodriguez (Forrás: Instagram/Georginagio)

Borítókép: Cristiano Ronaldónak szombat este is jó meccse volt (Forrás: X/AlNassr FC)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.