Ronaldo 1,5 millió dolláros órát villantott két pofon között + videó

Tyson Fury a múlt hét végén meglepetésre csak megosztott pontozással győzött az MMA-ban, a UFC-nél korábban nehézsúlyú világbajnok, a profi ökölvívásban azonban most debütáló kameruni–francia Francis Ngannou ellen. Rijádban a meccset a helyszínen nézte meg Cristiano Ronaldo, s mondani sem kell, rögtön a középpontba került. Már csak a 1,5 millió dolláros órája miatt is.

2023. 10. 30. 21:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az év végén vagy januárban Szaúd-Arábiában összejön a profiboksz nehézsúlyában a várva várt címegyesítő meccs az ukrán Olekszandr Uszik, a WBA, az IBF, a WBO és az IBO világbajnoka, valamint a brit Tyson Fury, a WBC világbajnoka között. Fury azonban addig is a múlt hét végén elvállalt egy haknit, és „terepszemlét” tartott az arab országban. Rijádban az MMA-ban, a UFC-nél korábban nehézsúlyú világbajnok, a profi ökölvívásban azonban most debütáló kameruni–francia Francis Ngannou ellen lépett ringbe, nem éppen topformában, jelentős pocakkal, és nem válik a dicsőségére, ami történt. A „Rijád bajnoka” címért kiírt összecsapáson csak megosztott pontozással győzött tíz menet után, és a harmadik menetben le is ütötték… A hakni mindenesetre kifizetődő volt neki, hiszen 50 millió fontot kasszírozott. Ngannou pedig 10 milliót.

Ronaldo, Fury
 és megnézte a meccset Forrás: Goal.com

Két Ronaldo és Figo is a lelátón

A lelátón igazi sztárparádé volt, és az tulajdonképpen nem is nagy meglepetés, hogy Cristiano Ronaldo is a helyszínen nézte meg a meccset élettársa, Georgina Rodriguez társaságában, nekik nem kellett sokat utazniuk, hiszen az ötszörös aranylabdás portugál klasszis a rijádi al-Nasszr játékosa. S napvilágra került róla egy fotó, amelyen büszkén mutatja az óráját: ez egy Franck Muller Cintree Tourbillon, és 1,5 millió dollárt ér. Georgina Rodriguez ki is tette az Instagram-oldalára a képet.

Ronaldo
Cristiano Ronaldo és Georgina Rodriguez Forrás: Instagram/Georginagio

Ronaldo néhány órával azután jelent meg a bokszmeccsen, hogy az al-Nasszr 3-1-re győzött idegenben az al-Feiha ellen. Ronaldo nem talált be, de tíz meccsen így is 11 gólnál jár, csapata pedig a tabella második helyén áll.

S visszakanyarodva a bokszmeccsen jelen levő hírességekhez, ha csak a futballcsillagokat nézzük, Luis Figo és a kétszeres világbajnok brazil Ronaldo is feltűnt, s le is kezeltek Cristiano Ronaldóval. De említsük meg Rio Ferdinand, a boksz világából pedig Mike Tyson és Manny Pacquiao nevét, s persze azt is, hogy Uszik is kívácsi volt Furyra.

Borítókép: Cristiano Ronaldo és Tyson Fury (Forrás: X/TC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.