Szoboszlai lipcsei barátja idén már nem futballozhat

Dani Olmo idén már nem lép pályára a Bundesligában szereplő RB Leipzig csapatában. Szoboszlai Dominik korábbi, Gulácsi Péter és Willi Orbán jelenlegi csapattársa vállsérülés miatt szorul kényszerpihenőre.

2023. 10. 30. 19:00
FBL-GER-SUPER CUP-BAYERN MUNICH-LEIPZIG Fotó: Europress/AFP/Christof Stache
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A RB Leipzig vezetőedzője, Marco Rose bejelentette, hogy a Köln elleni hétvégi bajnoki mérkőzésen megsérült Dani Olmo legközelebb 2024-ben futballozhat újra. Olmo válla az együttes vasárnapi, Köln ellen 6-0-ra megnyert bajnoki mérkőzésén sérült meg, emiatt nem játszhat már 2023-ban, és az is lehet, hogy meg kell műteni a sérült testrészt.

A múlt héten így köszöntötte fel a spanyol középpályás Szoboszlai Dominiket    Fotó: Instagram


Dani Olmo kifejezetten jó, baráti viszonyt ápol a magyar labdarúgó-válogatott és a Liverpool középpályásával, Szoboszlai Dominikkel. A magyar játékos születésnapjáról sem felejtkezett meg a spanyol labdarúgó, a közösségi médiában is felköszöntötte Szoboszlait.

Borítókép: Dani Olmo idén már nem futballozik (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.