Jegyek az Eb-re: már lehet regisztrálni az UEFA-nál a következő sorsoláshoz

Hétfőn indul a jövő évi, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza, de a regisztrálási és jelentkezési internetes oldalt az európai szövetség (UEFA) már megnyitotta a közönségnek.

2023. 12. 03. 15:10
null
Nyon, 2023. október 10. A labdarúgó Európa-bajnokság trófeája a 2028-as és 2032-es bajnoki sorozatot rendezõ országok nevének kihirdetésén az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában 2023. október 10-én. Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke bejelentette, hogy a 2028-as Európa-bajnokságnak az Egyesült Királyság és Írország, míg a 2032-es kontinenstornának Olaszország és Törökország közösen ad otthont. A következõ, 2024-es Európa-bajnokságot Németország rendezi. MTI/EPA/Keystone Fotó: Jean-Christophe Bott
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A német szövetség (DFB) a szombati, hamburgi csoportsorolás és az órára lebontott program kihirdetése után ismételten hangsúlyozta, hogy ezúttal egymillió belépőt adnak el, ugyanakkor a házigazda válogatott – amely éppen a magyarokkal került azonos négyesbe – mérkőzései iránti kereslet meghaladja a kínálatot. 

Rengeteg magyarra számítanak

A szervezők az előzetes jelentések alapján azzal számolnak, hogy a németek csoportriválisai – köztük a magyarok – jelentős számú szurkolóval érkeznek majd nyáron az országba.

A magyarok Svájccal június 15-én, szombaton 15 órától játszanak Kölnben, majd június 19-én, szerdán 18 órától a házigazda Németország ellen folytatják szereplésüket Stuttgartban, végül Skóciával június 23-án, vasárnap 21 órától találkoznak szintén Stuttgartban.

Az ebben a szakaszban értékesítendő jegyekre már lehet regisztrálni és jelentkezni, ki milyen mérkőzésre és milyen árkategóriában szeretne vásárolni, túljelentkezés esetén pedig január végén sorsolják ki, kik kaphatnak belépőt.

Megéri ennyiért jegyet venni?

Az első körben 1,2 millió jegyet adtak el a szervezők a jelentkezők között, ekkor még csak a házigazda válogatott csoportmérkőzéseinek helyszíne és dátuma volt ismert.

A legolcsóbb belépők harminc euróba (11 400 forint), a legdrágábbak ezer euróba (380 ezer forint) kerülnek.

A 24 csapatos Eb-t június 14. és július 14. között rendezik Németország tíz városában.

Borítókép: A labdarúgó Európa-bajnokság trófeája (Fotó: MTI/EPA/Keystone)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.