Gonosz poén áldozata lett a Liverpool Ligakupa-győztes ifjú titánja + videó

Egy erős kezdőcsapatot is össze lehetne állítani a Liverpool sérültjeiből – köztük Szoboszlai Dominikkel –, így a Vörösök nagy győzelmet arattak vasárnap az angol Ligakupa döntőjében, amikor a londoni Wembley-ben hosszabbításban 1-0-ra legyőzték a Chelsea-t. Jürgen Klopp kénytelen volt a fiatalokra támaszkodni, így a 19 éves James McConnell is pályára lépett, aki másnap gonosz poén áldozata lett.

2024. 02. 27. 15:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A döntőben a Liverpool csapatában James McConnell a 87. percben lépett pályára Alexis Mac Allistert váltva, és ez hatalmas élmény lehetett a kölyökképű középpályás számára. A Premier League-ben a statisztikák szerint eddig három mérkőzésen szerepelt, és összesen három percet számolnak el neki: az idei szezonban a Burnley és a Luton ellen is a 89. percben állt be, ugyancsak Mac Allister helyére, még novemberben pedig a Brentford ellen a 94. percben helyére, akkor debütált az angol élvonalban. Az Európa-ligában a Toulouse ellen szintén egy perc jutott neki, az Union Saint-Gilloise ellen viszont kerek negyedóra. Most azonban a Wembley-ben a Chelsea ellen 33 perc! S ezalatt remekül teljesített.

James McConnell
James McConnell statisztikája (Forrás: X/FootyTone)

James McConnell a kupagyőzelem után gonosz poén áldozata lett. A méltán népszerű, az X-en 3,8 millió követővel rendelkező Troll Football ugyanis közölt egy videót, miszerint a „Chelsea-verő játékosok érkeznek az iskolába”, és az oktatási intézményben díszsorfal, tapsvihar fogadja a hőst.

Az interneten mindez már úgy terjed, hogy James McConnell érkezik az iskolába a nagy győzelem másnapján.

Csakhogy a videón nem James McConnell látható, hanem a rá kétségkívül nagyon hasonlító Tadhg O’Donnell nevű bokszoló, miután 2022 októberében junior Európa-bajnok lett, és az iskolája különleges fogadtatásban részesítette az akkor 15 éves sportolót.

A történtek után James McConnellt már bizonyára ugratják…

Borítókép: Jürgen Klopp büszke lehet a játékosára (Forrás: Instagram/jamesmcconnelll)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.