Müller kicikizte a Bayern tehetségét, akinek feldagadt a szeme + videó

Ugyan az egyre jobb formába lendülő Bayern München 5-2-re nyert a Darmstadt otthonában szombaton a Bundesliga 26. fordulójában, két játékosa miatt is aggódhatott Thomas Tuchel vezetőedző: a rekordot döntő Harry Kane bokasérülést szenvedett, a német válogatottba meghívót kapó Aleksandar Pavlovic szeme pedig egy ütközés után feldagadt, le is kellett cserélni. Thomas Müller a meccs végén megviccelte a bokszolóra hasonlító fiatal csapattársát.

2024. 03. 17. 8:30
Bundesliga  - SV Darmstadt 98 vs FC Bayern Munich
epa11224137 Munich's Aleksandar Pavlovic reacts during the German Bundesliga soccer match between SV Darmstadt 98 and FC Bayern Munich in Darmstadt, Germany, 16 March 2024. EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. Fotó: RONALD WITTEK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amióta bejelentette a Bayern München, hogy Thomas Tuchel vezetőedzőt elküldi az idény végén, hirtelen elkezdtek javulni az eredmények: a legutóbbi öt meccsén veretlen maradt és négyet megnyert a Bayern, a legutóbbi három mérkőzésén pedig egyaránt nagy különbséggel győzött, ezeken összesen 16 gólt szerzett. Most viszont két alapember sérülése is aggaszthatta Tuchelt a Darmstadt elleni siker után.

Bundesliga  - SV Darmstadt 98 vs FC Bayern Munich
is megsérült a Bayern Münchenben. Fotó: EPA/Ronald Wittek

Harry Kane bokasérülést szenvedett a meccsen, amelyen egyébként már a 31. Bundesliga-gólját szerezte, és ezzel a debütáló szezonjában megelőzte az 1963–64-ben 30 találatig jutott Uwe Seelert.

– Kicsavarta a bokáját és jegelni kellett, még várnunk kell a diagnózisra – mondta Tuchel, akit a Kicker idézett. A Bayern edzője egy másik játékosáról sem tudott pontos hírt közölni, Aleksandar Pavlovicot az 58. percben le kellett cserélni, mert egy ütközés után feldagadt a szeme. Tuchel reménykedett, hogy nem törésről van szó, hanem csak zúzódásról.

Pavlovic idén robbant be a Bayern Münchenben, a 19 éves védekező középpályás a csapat egyik legjobbja, meg is kapta az első felnőttválogatott-meghívóját a német válogatott márciusi meccseire Julian Nagelsmanntól, aki egy hiányposzton találhatja meg benne a megoldást az Európa-bajnokság előtt.

A bokszolónak kinéző Pavlovic a meccs után az Instagramon üzent, hogy minden rendben, így tehát feltehetőleg megúszta az esetet egy monoklival. Amin persze a Bayern mókamestere is viccelődött egy sort, íme:

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Borítókép: Aleksandar Pavlovic szerzett egy monoklit a Bayern meccsén (Fotó: EPA/Ronald Wittek)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.