Dárdai Pál így még nem borult ki sajtótájékoztatón, mint ma + videó

A német labdarúgó-bajnokság másodosztályában a 28. fordulót pénteken 18.30-kor a Paderborn–Hertha találkozó nyitja, ezt felvezetve tartott ma sajtótájékoztatót a berlini csapat. Ám Dárdai Pál vezetőedző hat perc után dühösen elhagyta a termet.

2024. 04. 03. 17:04
Dárdai Pál
Dárdai Pál Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bundesliga 2-ben a Hertha a 9. helyen áll, éppen a Paderborn mögött egy ponttal, a legutóbbi meccsén otthon 3-3-ra végzett a Nürnberg ellen, 1-3-ról mentett pontot. A pénteki találkozót felvezető mai sajtótájékoztatón a Kicker beszámolója szerint a lap újságírója, Steffen Rohr kérdezte volna vezetőedzőt, és nem mondhatjuk, hogy provokálta volna. Az újságíró csak azt tudakolta, Dárdai milyen mérkőzésre számít, szerinte a Paderborn milyen felfogásban fog pályára lépni.

Dárdai Pál távozása. Forrás: X/Kicker Hertha BSC

És ezen a ponton Dárdainál mégis elszakadt a cérna.

Dárdai Pál nagyon haragszik a Kicker újságírójára

– Steffen, te azt írtad, hogy a Herthának nincs koncepciója, úgyhogy amíg ezt így látod, nincs miről beszélnünk. Kérem a következő kérdést – mondta ingerülten Dárdai, aki a Bild és a 94,3 RS2 rádió kérdésére készségesen válaszolt, de a Kicker újságírója öt perc múlva újra próbálkozott.

– Szeretném végezni a munkámat, Pál, úgyhogy megpróbálom még egyszer – mondta Steffen Rohr, ám Dárdai felállt, és elhagyta a termet.

– Oké, Steffen, mondtam valamit, köszönöm szépen – szólt oda az újságírónak.

A dühös Dárdai Pál nem is tért vissza a sajtótájékoztatóra, amelyet így a balszélső Fabian Reese folytatott.

A tréner már márciusban is kiosztotta az újságírókat, de akkor nem hagyta faképnél őket.

Dárdai kirohanásából már viccet is csináltak:

Az M4sport.hu, amely kiszúrta a történetet, emlékeztet arra, hogy a Kickeren március 14-én jelent meg Steffen Rohr cikke, amely arról szól, hogy Dárdainak valószínűleg nyáron megköszönik a munkát, mivel a Hertha játéka ötlettelen.


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.