Szoboszlai egyik csapattársa nagyon magára haragította a Liverpool szurkolóit

A Liverpool csapata élre állt a Premier League-ben, a Vörösök szurkolói érthetően elégedettek a játékosokkal, Szoboszlai Dominik is kapja az elismerő szavakat, egy játékos azonban kilóg a sorból. A Brighton ellen 0-1-ről 2-1-re megnyert meccs után a csereként beállt Cody Gakpo a közösségi médiában kapott hideget, meleget, és erre a The Sun bulvárlap is felfigyelt.

Forrás: Bors2024. 04. 03. 9:54
Cody Gakpo többnyire csak csereként lép pályára a Liverpool csapatában
Cody Gakpo többnyire csak csereként lép pályára a Liverpool csapatában Fotó: EPA/Adam Vaughan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League 30. fordulójában játszott találkozón Cody Gakpo a 89. percben állt be Luis Díaz helyére, a hosszabbítással együtt tíz percet töltött a pályán, de ez is elég volt ahhoz, hogy kivívja a szurkolók haragját – írja a Bors a  The Sun cikke alapján.

GAKPO, Cody
Cody Gakpo nincs könnyű helyzeten (Fotó: MTI/EPA/Peter Powell)

A rajongók azt nehezményezik, hogy a 24 éves csatár egyáltalán nem futott, csak lazán kocogott az Anfield Roadon, ami elfogadhatatlan. S úgy vélik, hogy a 23-szoros válogatott holland játékosra általánosságban is ez a jellemző, ezért nincs rá szükség a csapatban, a nyáron el kell adni.

 Cody Gakpo a napokban maga is elismerte, nála is vannak időszakok, amelyek nem jól alakulnak, de nagyon nem aggódik emiatt.

 

Gakpo nem lett alapember Klopp csapatában

Gakpo 2023 januárjában 42 millió euróért (16 milliárd forint) érkezett a Liverpool csapatához a PSV Eindhovenből. Első fél szezonjában nem tudott kiemelkedően jó teljesítményekkel előrukkolni, ezért ebben az idényben a bajnokságban többnyire csereként számol vele Jürgen Klopp vezetőedző. A mostani szezonban 43 tétmérkőzésen 13 gólnál és öt gólpassznál tart (de a bajnokságban 27 meccsen csak ötször talált be), posztriválisa, Darwin Nunez ellenben ugyanennyi összecsapáson 17 gólt és 14 gólpasszt tud felmutatni. Gakpo piaci értéke jelenleg ötvenmillió euró, de 2022 végén még hatvanmillió euró volt.

 

Azért nem mondhatjuk, hogy a szezonban egyáltalán nem voltak jó meccsei:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.