Fejbe lőtték a Liverpool kapusát, még rosszabbul is járhattak volna Szoboszlaiék + videó

Nagyon megjárta a Liverpool az Európa-liga negyeddöntőjének első felvonásán, Szoboszlai Dominik csapata az első meccsen hazai pályán 3-0-ra kikapott az Atalanta együttesétől. S még csúfosabb is lehetett volna az eredmény a Vörösök számára. Caoimhín Kelleher kapus egyik védése ott van a játéknap négy legnagyobb hárítása között az UEFA (Európai Labdarúgó-szövetség) szerint.

2024. 04. 12. 9:03
Ez nem a Liverpool napja volt...
Ez nem a Liverpool napja volt... Fotó: EPA/Adam Vaughan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felsült a Liverpool csütörtökön éjjel az Európa-liga negyeddöntőjének első meccsén, a 3-0-s hazai vereség az Atalanta ellen nem sokkal jóval kecsegtet a visszavágó előtt. A Pool magyar szurkolóit pedig az még inkább elkeserítheti, hogy nagyot hibázott az olaszok harmadik találata előtt.

Az Atalanta harmadik gólját a horvát Pasalic szerezte a Liverpool ellen (Forrás: X/Atalanta B. C.)

S a Liverpool még több gól is kaphatott volna. Caoimhín Kelleher kapus egyik védése ott van a játéknap négy legnagyobb hárítása között az Európa-labdarúgó-szövetség szerint. Azt is mondhatjuk, hogy fejjel hárított egy lövést, de azt is, hogy fejbe lőtték…

 

A legszebb gólok között ugyanakkor ott van a Liverpool ellen duplázó Gianluca Scamacca egyik találata.

A Liverpool és a Milan is otthon kapott ki

Európa-liga, negyeddöntő, első mérkőzések:

Liverpool (angol)–Atalanta (olasz) 0-3 (0-1), gólszerzők: Scamacca (38., 61.), Pasalic (83.)

AC Milan (olasz)–AS Roma (olasz) 0-1 (0-1), gólszerző: Mancini (17.)

Benfica (portugál)–Olympique Marseille (francia) 2-1 (1-0), gólszerzők: Rafa Silva (16.), Di Maria (52.), illetve Aubameyang (67.)

Bayer Leverkusen (német)–West Ham United (angol) 2-0 (0-0), gólszerzők: Hofmann (83.), Boniface (91.)

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.