Ilyen van?! Korbáccsal támadt a szurkoló a játékosra a Szuperkupa-döntő után! + videó

Csütörtökön Abu-Dzabiban, a Mohammed Bin Zayed-stadionban a szaúdi Szuperkupáért az al-Hilal és az al-Ittihad csapott össze, és előbbi csapat győzött 4-1-re. A lefújás után példátlan eset történt: egy szurkoló korbáccsal támadt az al-Ittihad egyik játékosára. De a marokkói Abderrazak Hamdallah nem ok nélkül kapta a fenyítést, mert előtte lelocsolta a drukkert.

2024. 04. 12. 7:26
Az al-Hlal csapatából Szálem al-Davszarí és Neymar az aranyéremmel
Az al-Hlal csapatából Szálem al-Davszarí és Neymar az aranyéremmel Forrás: X/AlHilal Saudi Club
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár az al-Ittihad csapatát olyan játékosok erősítik, mint két francia klasszis, és N’Golo Kante, az al-Hilal még jobban szerepel, vezeti a szaúdi bajnokságot, anelyben Benzemáék csak a negyedik helyen állnak. Az al-Hilalban játszik többek között a szenegáli Kalidou Koulibaly, a portugál Rúben Neves és a szerb Szergej-Milinkovics Szavics, no meg is, a brazil sztár azonban már régóta sérült. Így ő most sem volt a keretben. A Szuperkupa döntőjében az al-Hilal a félidőben 2-1-re vezetett, s ugyan végül 4-1-re nyert, a második játékrészben a két gólját a 89. és a 96. percben szerezte.

A lefújás után az al-Ittihad játékosai érthetően csalódottak volta, és amikor vonultak le a pályáról, a marokkói válogatott Abderrazak Hamdallah a vizes palackjából locsolt némi folyadékot a lelátóra, az őt provokáló egyik szurkolóra. A folyatásra azonban aligha számított, a drukkernél ugyanis korbács (!) volt, amivel kétszer is lesújtott a játékosra. Mondani sem kell, hogy azonnal kitört a botrány. Az agresszív szurkolót a hírek szerint őrizetbe vették.

Sok mindent láttunk már a futballpályán, de ez alighanem példátlan jelenet.

A találkozó összefoglalója:


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.