Élő közvetítés
Németország
ÉLŐ
Dánia

Rajtunk segített volna! Ronaldo botrányosan viselkedett a családja előtt

Mi, magyarok bánhatjuk igazán, hogy Cristiano Ronaldo a csoportkörben egyetlen gólt sem szerzett. Ronaldo kezdett Georgia ellen, s ingerülten reagált arra, hogy Roberto Martínez lecserélte őt a második félidőben. A találkozó után ráadásul a szurkolókkal is összeszólalkozott. Mindezt a családja előtt, akik a helyszínen szurkoltak neki és a portugál válogatottnak.

2024. 06. 27. 7:22
RONALDO, Cristiano
Cristiano Ronaldo a Georgia-Portugália mérkõzésen sem tudott uralkodni az idegein Fotó: Christopher Neundorf
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

jelenléte önmagában kevés volt ahhoz, hogy Portugália legyőzze Georgiát. A georgiaiak borzalmas portugál védelmi hibából Kvarachelia révén már a 2. percben megszerezték a vezetést, majd az 53. percben Antonia Silva ugyancsak borzalmas és fölösleges mozdulattal felrúgta Kiteishvilit, a büntetőt Mikautadze értékesítette, így nyert Georgia 2-0-ra, ami a magyar válogatott kiesését jelentette az Európa-bajnokságon.

Cristiano Ronaldo, család, Portugália, Georgia, magyar válogatott, foci Eb 2024
A család a lelátóról nézte Cristiano Ronaldo ámokfutását (Fotó: Bild/ Gerd Scheewel)

Cristiano Ronaldo nehezen viselte a megaláztatást, a 27. percben sportszerűtlenségért előbb sárga lapot kapott, majd arra is idegesen reagált, amikor Roberto Martínez a 66. percben lecserélte őt, hatalmasat rúgott egy vizes palackba, a meccs végén aztán összeszólalkozott a szurkolókkal. 

Ronaldo mindezt a családja jelenlétében tette, akik a helyszínen szurkoltak neki.

Íme, Ronaldo best of a Georgia–Portugália mérkőzésen.

Reakció a sárga lapra:

A cseréjére:

Végül a meccs után a szurkolókra:

 

Ronaldo azzal mentette a botrányos viselkedését, hogy a mérkőzés után odaadta a mezét a mérkőzés egyik hősének, Kvaracheliának. Nem véletlenül. Kvarachelia ugyanis annak az akadémiának a növendéke, amit Ronaldo alapított még 2013-ban Tbilisziben.

Portugália−Szlovénia a nyolcaddöntőben

Ronaldót nyilván az frusztrálta, hogy gól nélkül maradt a csoportkörben, de ha lenyugszik, akkor derűsen gondolhat arra, hogy Portugáliának Szlovénia aligha jelent gondot a nyolcaddöntőben.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.