Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Ronaldo egy őrült szurkoló miatt veszélybe került, egy biztonsági őr mentette meg + videó

Amint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo rosszul viselte, hogy az Eb-n Portugália szerda éjjel – számára már tét nélküli csoportmeccsen – 2-0-ra kikapott Georgia válogatottjától. Előkerült egy videó, amely azt mutatja, hogy a lefújás után a játékoskijáróban a lelátóról rá akar ugrani a magasból egy szurkoló – ezt az utolsó pillanatban egy biztonsági őr akadályozta meg.

2024. 06. 27. 10:24
RONALDO, Cristiano
Gelsenkirchen, 2024. június 26. A portugál Cristiano Ronaldo a németországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójában játszott Georgia-Portugália mérkõzésen a gelsenkircheni AufSchalke Arénában 2024. június 26-án. Fotó: MTI/EPA/Christopher Neundorf
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

végig nagyon ideges volt a találkozón, sokat reklamált, amiért sárga lapot is kapott. A viselkedését azzal mentette, hogy a mérkőzés után odaadta a mezét a meccs egyik hősének, Hvicsa Kvaracheliának. Nem véletlenül. Kvarachelia ugyanis annak az akadémiának a növendéke, amit Ronaldo alapított még 2013-ban Tbilisziben. A 23 éves szélső ma a grúzok legnagyobb klasszisa, a Napoli játékosa, a piaci értéke nyolcvanmillió euró. Tegnap is remekül játszott, gólt is lőtt a meccsen, amelyen a grúzok a győzelmükkel kiharcolták a továbbjutást, amiért otthon négymilliárd forintnak megfelelő pénzjutamat kapnak!

Ronaldo és Kvarachelia egykor és most (Forrás: X)

Ronaldo a lefújás után lecsillapodott, de akkor még nem sejthette, hogy a játékoskijáróban mi vár rá. Egy „őrült” rajongója le akart ugrani hozzá a lelátóról, vagy a nyakába akart ugrani, mert erre is volt már példa a Eb-n – de ebből sérülés is lehetett volna. Persze, lehet, hogy lett is, de a drukker törte össze magát.

 

Ronaldo megköszönheti a biztonsági embernek

A mérkőzés előtt még jó volt a portugálok hangulata: a szójáték onnan jön, hogy Ronaldo éllettársa Georgina Rodríguez.

Forrás: X


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.