Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Csoboth gólját az UEFA sem titkolhatja el, számunkra pedig megunhatatlan! + videó

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az Eb-n csak ritkán oszt meg hivatalos videókat gólokról az X-oldalán, a húzós jogdíjak miatt nem akar keresztbe tenni a nagy összegeket kifizetett televíziós társaságoknak, hogy rontsa az üzletüket. De Csoboth Kevin gólját egyszerűen nem „titkolhatja”, számunkra pedig megunhatatlan! S Csoboth góljáról, ami a skótok elleni 1-0-s győzelmünket jelentette, még annyit, még soha nem szereztek gólt ilyen későn az Eb-történelemben a rendes játékidőben: egészen pontosan 99:32 percnél.

2024. 06. 24. 6:22
Így került a labda Csoboth Kevinhez Forrás: UEFA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két meccset játszottak vasárnap este a németországi Eb-n, s a Németország–Svájc találkozón két találat is esett (1-1), de nem is kérdés, hogy a nap gólja az, amit Csoboth Kevin szerzett a skótok ellen a 100. percben, ami az 1-0-s magyar győzelmet jelentette. Hiszen eddig ez az Eb legfontosabb gólja, ami továbbjutásról dönthetett. válogatottja ezzel az A csoport harmadik helyén végzett, s mivel a hat csoportharmadkból négy továbbjut, együttesünk bizakodhat, hogy folytathatja majd a kontinenstornát a legjobb 16 között. Ám ehhez még szurkolnunk kell, hogy a további, mai, holnapi és szerdai meccsek függvényében két „riválist” megelőzzünk.

Csoboth gólja a harmadik helyre helyezte a magyar válogatottat

Ez most a helyzet:

 

Csoboth Kevin góljáról még annyit: az Eb-történelemben a rendes játékidőben még soha nem szereztek gólt ilyen későn.

 

Az ünneplés Csoboth gólja után

és a többiek a lefújás után:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.