Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Friss információ Varga Barnabás állapotáról

Több szempontból is drámai meccsen van túl a magyar labdarúgó-válogatott, amely a hosszabbítás tizedik percében szerzett góllal győzte le 1-0-ra Skóciát az utolsó csoportmeccsén az Európa-bajnokságon. Varga Barnabás sérülése nagy riadalmat okozott a stuttgarti stadionban, ponyvával takarták el az ápolás közben. A lefújás pillanatában annyit lehetett tudni, hogy eszméleténél volt és kórházba szállították. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Sallai Roland és Marco Rossi árult el friss információkat Varga Barnabás állapotáról.

2024. 06. 24. 5:45
Szoboszlai Dominik, Varga Barnabás, Magyarország, Svájc, Csoboth Kevin, foci eb 2024
Varga Barnabás rémisztő sérülést szenvedett, kórházba került, meg kell műteni Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Szörnyű volt Barnit így látni, de szerencsére sokkal jobban van, valószínűleg egy kisebb műtét vár rá, de stabil az állapota, azért szorítunk, hogy minél előbb újra velünk legyen – árulta el a skótok ellen 1-0-ra megnyert meccs legjobbjának megválasztott a rémisztő sérülést szenvedett Varga Barnabás állapotától. –  Érte is küzdöttünk a hátralévő időben, szerettünk volna nyerni, valahol neki is szól ez a siker.

(A legújabb, hétfő déli információk részletesebb diagnózissal szolgáltak Varga állapotáról!)

Közben az MLSZ Twitter-oldala hivatalosan is megerősítette: Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során, továbbá agyrázkódást is szenvedett. Nagy valószínűséggel műtét vár a Fradi csatárára. Az éjszakát a kórházban töltötte Stuttgartban.

20240623__MI_086
Szoboszlai Varga Barnabás mezével ünnepelte a győzelmet Skócia ellen. Fotó: Mirkó István

 

is beszélt a Fradi csatárának állapotáról: – Nem tudom, hogy összeütközött-e a kapussal vagy bárkivel, zavaros volt a helyzet. Ezért volt ott a VAR, amely vizsgálta a büntetőt. Úgy tűnt, hogy Barnabás nincs eszméleténél, mindenki aggódott érte, az állapota miatt. Az orvosok elég lassan indultak be a pályára, talán nem voltak tisztában a helyzet súlyával. De azt mondhatjuk, hogy már nincs veszélyhelyzetben. Meg fogják operálni, mert eltört az arccsontja, de jól van, és ez a legfontosabb dolog. 

Rossi azt is elárulta, hogy ha a magyar válogatott a többi csoport eredményeinek függvényében továbbjut a nyolcaddöntőbe, Varga már nem lesz a csapat része.

FRISSÍTÉS!!!

 

A Magyar Nemzet kiküldött tudósítója jelenti Stuttgartból.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.