Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Marco Rossi csapata nem busszal megy az edzésre, nagy feltűnést keltett

Máris nagy feltűnést keltett a magyar labdarúgó-válogatott Weiler im Allgäuban. Az Európa-bajnokságra készülő csapatunk ma 75 perces nyilvános edzéssel hangol a svájciak elleni első meccsre.

Forrás: Metropol2024. 06. 12. 6:52
Weiler-Simmerberg, 2024. június 11. A németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevõ magyar válogatott tagjai a csapat edzésén Weiler-Simmerbergben 2024. június 11-én Fotó: MTI/Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Weiler im Allgäu, a négyezer lakosú német kisváros nem először fogad illusztris vendégeket, korábban a Hotel Tannenhof Sport&Spa szállodában Alexander Zverev olimpiai bajnok teniszező is megszállt – írja a Metropol. A magyar válogatott az FV Rot-Weiss Weiler pályáján készül az Eb-re, s ma 18 órakor közel hatszáz érdeklődőt várnak a nyilvános, 75 perces edzésére. Szoboszlai Dominikék sétatávra, nagyjából ötszáz méterre laknak a helyi FV Rot-Weiss Weiler pályájától, ahol rendszeresen edzést vezényel a csapatnak. Aligha busszal, minden bizonnyal gyalog teszik meg a magyar játékosok ezt a rövid távot.

Marco Rossi csapata a keddi edzésen. Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

 

Máris imádják a helyiek Marco Rossi csapatát

Sebastian Koch, Weiler-Simmerberg önkormányzatának turisztikai menedzsere elmondta, máris imádják Marco Rossi csapatát, a jegyek többségét iskolák, helyi klubok és önkéntesek között osztották szét. – A térség és egész Weiler-Simmerberg abban bízik, hogy a magyarok látogatása fellendíti a város ismertségét. Biztosan profitálni fogunk az Európa-bajnokság és a magyar csapat által generált figyelemből. Az is előnyünkre válik, hogy a magyar válogatott egyik csoportellenfele Németország lesz az Eb-n, és a német média is eljön Weilerbe a mérkőzés előtt. Reméljük, hogy egy-két magyarországi vendéget is üdvözölhetünk Weiler-Simmerbergben – mondta Koch.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.