Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A magyar válogatott szállása a harmadik legdrágább az Eb-n, itt a teljes lista! + videó

Meglepő információt osztott meg ma az Allgäuer Zeitung, az az újság, amely az Európa-bajnokságon a magyar labdarúgó-válogatott szálláshelyének otthont adó Allgäu régió lapja. Marco Rossi csapata a weileri Hotel Tannenhof falai közé kvártélyozta be magát, ahol lakosztályonként naponta 890 eurót kell fizetni. A teljes Eb-mezőnyt nézve ez a harmadik legdrágább hotel, de azt is mondhatjuk, hogy a második, ha fél euró differenciától nagyvonalúan eltekintünk.

2024. 06. 12. 16:24
A Hotel Tannenhof, a magyar válogatott szálláshelye
Forrás: Facebook/Hotel Tannenhof Sport & Spa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Allgäuer Zeitung cikkéből megtudhatjuk, hogy a lap az Urlaubstracker.de utazási portálra hivatkozik. Eszerint az Eb-re kijutott huszonnégy válogatott közül az osztrákok választották a legfényűzőbb szállást, az ő hoteljükben 1262 eurót kell fizetni egy lakosztályért. A második helyre a spanyolok kerültek, náluk 890,5 euróba kerül az éjszaka, de gyakorlatilag ugyanennyit számláznak a magyar válogatott hoteljében is, a Hotel Tannenhofban is, 890 eurót. 

A Hotel Tannenhof komplexuma. Forrás: Tannenhof.com

A sorban ezután a svájciak, a hollandok és a szerbek szálláshelye következik; de már déli szomszédainknál is „csak” 606 euró a napi tarifa. A sor végén az utolsó három helyen a törökök, a franciák és a grúzok szállása található. A grúzok hoteljében naponta csak 128,5 eurót kell fizetni egy lakosztályért. Az albánok szálláshelyét nem sikerült bekalibrálni, és a házigazda németek sem szerepelnek a listán – utóbbiak vélhetően otthon nem fizetnek...

No persze a lakosztályok között is vannak különbségek, és az sem biztos, hogy minden válogatott ezt a kategóriát választotta. Ám a szálláshelyek nívóit illetően a lista kétségkívül összehasonlítási alapot jelent.

A magyar csapat szállása:

 

Ausztria, Spanyolország, Magyarország a sorrend az élen

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.