Rossi kesereg, elbújt, de a hotel tulajdonosának fotója leleplezte, hol van

Marco Rossi a közösségi oldalain nem osztotta meg, hol próbál feltöltődni az Európa-bajnokság után, de vendéglátói „leleplezték”. Labdarúgó-válogatottunk szövetségi kapitánya a dél-olaszországi Amalfi-parton pihen, ahol korábban Szoboszlai Dominik is – írja a Bors.

Forrás: Bors2024. 07. 13. 9:06
Marco Rossi az Amalfi-parton pihen Forrás: Facebook/Salvatore Gagliano
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marco Rossi még nem tudta túltenni magát azon, hogy labdarúgó-válogatottunk nem jutott tovább a csoportjából; az angolok és a portugálok meccse sem úgy alakult, hogy számunkra kedvező legyen. A portugálok grúzok elleni váratlan veresége pedig betette a kaput nekünk… Rossi még most, bő két héttel a hazatérés után is bosszús a történtek miatt, és ezt nem titkolja a nyaralásán sem.

ROSSI, Marco
Marco Rossi, miután előlt, hogy nem jutottunk tovább (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

– Még mindig van benne némi keserűség Georgia Portugália felett aratott váratlan győzelme miatt, ami azt jelentette, hogy nem jutottak tovább a nyolcaddöntőbe – írta róla nyaralása színhelyén vendéglátója, a futballhoz ezer szállal kötődő hoteltulajdonos testvárpár egyik tagja, Salvatore Gagliano, aki a dél-olasz Campania régió fociszövetségének vezetője.

 

Marco Rossi ott nyaral, ahol korábban Szoboszlai Dominik

Rossi pár napja a festői szépségű dél-olaszországi Amalfi-parton piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait, csak pár kilométerre attól a helytől, ahol nemrég Szoboszlai Dominik is nyaralt – vette észre a Bors.

A praianói hotel tulajdonosai, Genny és Salvatore Gagliano közös fotót készítettek a magyar válogatott szakvezetőjével. 

 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.