Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Szoboszlait ünneplik ma Liverpoolban – jó okuk van rá + videó

Egy éve kezdődött meg Szoboszlai Dominik és a Liverpool közös története. Az angol labdarúgóklub több formában is megemlékezett a jeles napról, amikor a magyar középpályás vörös lett.

2024. 07. 02. 15:48
Mohamed Szalah és Szoboszlai Dominik a Sparta elleni El-mérkőzésen Prágában
PRAGUE, CZECH REPUBLIC - MARCH 7: Mohamed Salah (L) and Dominik Szoboszlai (R) of Liverpool celebrate during the UEFA Europa League round of 16 second leg match between Sparta Prague and Liverpool FC at Epet Arena (Letna) in Prague, Czech Republic on March 7, 2024. Lukas Kabon / Anadolu (Photo by Lukas Kabon / ANADOLU / Anadolu via AFP) Fotó: AFP/Anadolu/Lukas Kabon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly ilyenkor fontos hírrel jelentkezett a Liverpool: bejelentette, hogy megvásárolta Szoboszlai Dominiket az RB Leipzigtől. Azóta eltelt egy év, amely során a magyar válogatott csapatkapitánya a Vörösök játékosaként 45 tétmeccsen hét góllal és négy gólpasszal örvendeztette meg a szurkolókat, és társaival egy trófeával bővítették a liverpooli aranykollekciót.

 

Az angolok nem feledkeztek meg az évfordulóról. A közösségi médiában több bejegyzést is Szoboszlainak szenteltek, és felidézték az egyik bombagólját, a Leicester ellenit. Íme:

Emellett egy nyolc kérdésből álló kvízt állítottak össze a Liverpool nyolcasáról, amit a klub honlapján lehet kitölteni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.