Marco Rossi: Hiszem, hogy meg tudjuk csinálni!

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya újra munkába állt, és Facebook-bejegyzése szerint hisz abban, hogy a csapat kijut az Európa-bajnokságra.

Magyar Nemzet
2020. 08. 12. 14:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Visszatértünk! Ma újra kezdetét vette a hagyományos munkarend, bár sokat dolgoztunk otthon is az elmúlt hónapokban. Rengeteg meccset és még több játékost néztünk meg. Nem volt könnyű az élet a járvány alatt, de nagyon sokat gondolkodtunk új taktikai dolgokon, amelyeket remélhetőleg látni is fogtok majd hamarosan. Bár sok időnk nem lesz ezeket finomítani, tesztelni, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy ott legyünk az Eb-n. Hiszünk benne, hogy így lesz! Egy fantasztikus országot képviselünk és keményen harcolnunk kell érte, hogy elérjük mindannyiunk közös álmát. Mostantól nincs több szöveg, csak kőkemény munka!

Senki sem számított erre a járványra és legfőképp senki sem akarta ezt. Mi most tíz hónap után fogunk újra találkozni, szóval nem lesz könnyű, hogy egyből a legjobb formánkban legyünk, de küzdenünk kell érte! Hiszem, hogy meg tudjuk csinálni! – írta legújabb Facebook-posztjában a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A kapitány már alig várja a közös munkát a kerettagokkal
MTI/Czagány Balázs

A magyar válogatott menetrendjét is érintette a koronavírusjárvány: a március 26-ra kitűzött Bulgária elleni Eb-pótselejtezőt elhalasztották, így október 8-án lép pályára Rossi csapata, a párharc győztese pedig november 12-én fogadja az Izland–Románia mérkőzés továbbjutóját immár az Eb-részvételért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.