Döntetlenezett a City Guardiola születésnapján

Az utolsó percben esett hazai öngóllal döntetlen lett a vége a címvédő Manchester City és vendége, a Crystal Palace összecsapásának az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján.

Forrás: MTI2020. 01. 18. 19:21
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A találkozó eleve rosszul indult a vezetőedzőjét, Pep Guardiolát 49. születésnapján győzelemmel köszönteni akaró City szempontjából, mivel a török Cenk Tosun a 39. percben a látogatóknak szerzett vezetést. Már-már a vereség fenyegetett, amikor a hajrában – szezonbéli 15. találatát megszerezve – az argentin gólvágó, a 82.percben előbb egyenlített, majd a 87.-ben 2-1-re alakította az állást. A diadal azonban elmaradt, mert a 90. percben a brazil Fernandinho a saját kapujába talált.

A Watford otthonában sem tudott nyerni a Tottenham

A Tottenham Hotspur gól nélküli döntetlent játszott a Watford otthonában. A José Mourinho vezette londoni csapat négy mérkőzés óta nyeretlen, ráadásul legutóbbi három összecsapásán még gólt sem szerzett. A Spursnek emellett egy hosszú sorozata is megszakadt, az ezt megelőző 93 Premier League-mérkőzése közül ugyanis egyik sem végződött 0-0-ra. Ez a liga történetének második leghosszabb szériája, a rekordot a Manchester United tartja, amely 114 ilyen találkozót játszott le 2002 májusáig.

Premier League, 23. forduló:

Manchester City-Crystal Palace 2-2 (0-1)

Arsenal-Sheffield United 1-1 (1-0)

Brighton-Aston Villa 1-1 (1-0)

Norwich City-Bournemouth 1-0 (1-0)

Southampton-Wolverhampton Wanderers 2-3 (2-0)

West Ham United-Everton 1-1 (1-1)

Watford-Tottenham Hotspur 0-0

Newcastle United-Chelsea 1-0 (0-0)

vasárnap játsszák:

Burnley-Leicester City 15.00

FC Liverpool-Manchester United 17.30

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.