Egy óra alatt elfogytak a legolcsóbb jegyek Izland ellen

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) pénteken megkezdte a jegyértékesítést a válogatott novemberi, három hazai találkozójára, köztük az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre, és a legolcsóbb jegyek egy óra alatt elfogytak.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 30. 13:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ Twitter-oldalának beszámolója szerint nem sokkal a jegyértékesítés megkezdését követően több mint hatezer, kombinált, három mérkőzésre érvényes jegy talált gazdára, a legolcsóbb kategóriájú belépők pedig mind elfogytak.

A magyar válogatott november 12-én Izland ellen lép pályára az Eb-részvételért, majd Szerbiát és Törökországot látja vendégül három, illetve hat nappal később a Nemzetek Ligájában. Mindhárom meccset a Puskás Arénában rendezik, ezekre a találkozókra elsőként csak az MLSZ Szurkolói Klubjának a tagjai válthattak kombinált jegyet.

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) októbertől engedélyezte, hogy nézők előtt rendezzék meg a nemzetközi mérkőzéseket, amennyiben az országok járványügyi szabályozása ezt lehetővé teszi. A szurkolók a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb harminc százalékát foglalhatják el.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.