Elvesztette edzőjét a Barcelona az Atlético elleni rangadóra

Erre mondják, hogy dupla nulla. Nem elég, hogy a Barcelona hazai pályán 2-1-re kikapott a Granada elleni spanyol bajnoki mérkőzésen, még az edzőjét is elveszítette. Ronald Koeman a Barcelona soron következő mérkőzésén nem lehet ott a kispadon.

Magyar Nemzet
2021. 04. 30. 18:58
null
Ronald Koeman két fontos meccsről fog hiányozni Fotó: FRANCK FIFE / AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ronald Koeman csütörtökön a Granada elleni viselkedésével húzta ki a gyufát a Spanyol Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságánál. A Barcelona edzője a mai napig nem érti, mi rosszat tett, az AS spanyol napilapnak tett nyilatkozata mindenesetre erre utal. – Nem értem, miért küldtek el a kispadtól. Azt mondták, hogy a negyedik játékvezetővel szemben tiszteletlen voltam. Nos, szeretném tudni, mit kellett volna mondanom. Szerintem ő volt az, aki durva volt velem szemben. Ha olyan mondatokért ítélnek el a játékvezető jelentése alapján, amit nem mondtam, akkor nekem kell tennem valamit – nyilatkozta Ronald Koeman.

Nem lehet boldog a Barcelona edzője
Fotó: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

A Barcelona csütörtöki veresége különösen fájó lehetett a bajnoki címért folytatott versenyben, győzelme esetén ugyanis a tabella élére ugrott volna, megelőzve az Atlético Madridot, a Real Madridot és a Sevillát.

Az eltiltott Ronald Koeman a lelátóról figyelheti majd a Valencia elleni hétvégi meccset a Mestallában, és az Atlético elleni május 8-i rangadón sem ülhet le a kispadra.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.