Hazard ma nem játszik a Real Madridban

Fontos mérkőzés vár a spanyol labdarúgó-bajnokság listavezetőjére, a Real Madridra. Zinédine Zidane vezetőedző csapata a Getafét fogadja hazai pályán, de a százmillió euróért vásárolt belga vb-bronzérmes szélső, Eden Hazard nem lesz ott a pályán.

2020. 07. 02. 13:24
Hazard, Eden;
Valdebebas, 2020. május 6. Eden Hazard, a Real Madrid belga játékosa koronavírus-tesztelésre érkezik a klub valdebebasi sportközpontjába 2020. május 6-án. A felkészülés újrakezdésének elsõ fázisában a futballisták az egészségügyi ellenõrzés kedvezõ eredményei nyomán láthatnak hozzá az egyéni edzésekhez fizioterapeuták felügyelete mellett. MTI/EPA-EFE/Chema Moya Fotó: Chema Moya
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az egy meccsel kevesebbet játszó Real Madrid jelenleg egy pont előnnyel vezet a Barcelona előtt a spanyol bajnokságban. S az egypontos különbség könnyen négyre duzzadhat, amennyiben a királyi klub a ma este 22 órakor kezdődő mérkőzésen (tv: Spíler 2) legyőzi a madridi illetőségű Getafe együttesét.

A tét komoly, ennek ellenére Zinédine Zidane vezetőedző meglepte a Real szurkolóit, amikor közzétette a meccsre nevezett játékoskeretet. Ebben ugyanis nem szerepel Nacho és neve. A spanyol védő nem számít alapembernek, de évek óta ott van, ha probléma adódik, mindig lehet rá számítani. Eden Hazard távolléte jóval nagyobb meglepetés: a 2019-ben szerződtetett vb-bronzérmes belga szélső támadó mellőzése (pihentetése?) váratlan lépés Zidane-tól. Nem sok csapat engedheti meg magának, hogy „jegeljen” egy százmillió eurós labdarúgót.

Jó hír a Real-drukkerek számára, hogy a Levante ellen tér vissza a keretbe a sérüléséből felépült Luka Jovic és Lucas Vazquez.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.