Klujber Katrin győzött a Handball-Planet szavazásán

A Handball-Planet szavazásán diadalmaskodott az 1999-es születésű ferencvárosi kézilabdázónő.

Magyar Nemzet
2020. 07. 17. 18:02
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdázója, Klujber Katrin nyerte a 2019–2020-as szezon legjobb fiatal női játékosa címet a Handball-Planet szavazáson. A kezdő nyolcasba öt magyar került be, a legjobb fiatal balátlövő, a ferencvárosi lett. Klubtársa, Márton Gréta a balszélsők között találtatott a legjobbnak. A jobbszélsők között pedig a korábbi fradista junior világbajnok, a jelenleg a Győri Audi ETO-t erősítő Faluvégi Dorottya végzett az első helyen. AZ MTK kapuvédője, Suba Sára a kapusposzton diadalmaskodott.

A 2019–2020-as szezon legjobb csapata: Suba Sára (MTK) – Faluvégi Dorottya (Győr), Klujber Katrin (FTC), Cristine Jörgensen (Viborg, dán), Henny Ela Tesitad (Vipers, norvég), Pauletta Foppa (Brest, francia), Háfra Noémi (FTC), Márton Gréta (FTC).

Klujber 26 szavazattal előzte meg klubtársát, Háfra Noémit, és 24-el Henny Ella Reistadot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.