Kispesten játékosok és edzői stábtagok is elkapták a koronavírust

Újabb magyar klub életét keserítheti meg a koronavírus. Ezúttal a Budapest Honvéd labdarúgócsapatát tizedelhetik meg a fertőzések. Az egyesület megtette a szükséges intézkedéseket.

Magyar Nemzet
2020. 10. 22. 19:46
null
Labdarúgó NB I - Budapest Honvéd-MOL Fehérvár FC Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelezte, hogy játékoskeretéből és szakmai stábjából is többek koronavírustesztje pozitív eredményt hozott. Ők természetesen karanténba vonultak, a negatív teszttel rendelkező csapattagokat pedig újravizsgálják.

A Honvéd a bajnoki menetrend szerint szombaton 17.00-kor játszana a vírus miatt az idényben már szintén nehéz heteket megélt Paks otthonában. A klub egyelőre csak második számú együttesének hétvégi, Monor elleni NB III-as mérkőzését mondta le.

A piros-feketéknek az élvonalbeli bajnokság első fordulójában már elmaradt egy meccsük a 2020/21-es idényben. Akkor az ellenfél, a Puskás Akadémia keretét sújtotta a járvány.

A Honvéd nem kezdte jól a bajnokságot, csak jobb gólkülönbségével előzi meg a kieső helyen álló Mezőkövesdet, a koronavírus-fertőzések pedig semmi esetre sem könnyítik meg a kispesti csapat felzárkózását.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.