Mahé nem talált az üres kapuba, oda a Veszprém veretlensége

Alaposan visszavágott az Aalborg a múlt heti hazai vereségért, és 32-30-ra nyert a Veszprém vendégeként a kézilabda Bajnokok Ligájában. A magyar csapat ezzel elvesztette a veretlenségét a B csoportban, de még mindig második.

Magyar Nemzet
2020. 11. 25. 20:17
null
A veszprémi Rasmus Lauge Schmidt (balra) nem bírt a honfitársaival Fotó: Vasvári Tamás Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hasonlóan alakult a találkozó, mint egy hete. Elhúzott az Aalborg, igaz, még jobban, mint odahaza, már hét gól is volt az előny 8-15-nél, de visszakapaszkodott a Veszprém, szünetben 16-19 volt az állás.

A második félidőben vártuk a Dániában látott fordulatot, s amikor a Veszprém feljött egy gólra (18-19), azt gondolhattuk, nem is lesz gond. Ám ezután ismét a dánok kaptak erőre, a hazaiakban az első félidőben csak Borozan, a másodikban pedig Nenadic tartotta a lelket.

A dánok sokkal változatosabban támadtak, újra elhúztak öt góllal (23-28), s akkor azt hihettük, ezzel eldőlt a találkozó. Szerencsére a Veszprém nem adta fel. 30-31-nél egyenlíthetett volna, de Mahé nem találta el az üres kaput. Női meccsen láttunk már ilyet elégszer, férfiaknál ritkábban.

Utána még csinált egy buta kétperces kiállítást Mahé, Nenadic elkapkodva lőtt kapura, ennyi hiba nem fért bele, az Aalborg az utolsó másodpercekben még dobott egy gólt, s 32-30-ra megnyerte a meccset.

A Veszprém ezzel elvesztette a veretlenségét, de a második helyet legalább még megőrizte az Aalborg előtt a Bajnokok Ligája B csoportjában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.