Már átvehetők a karszalagok a portugálok elleni meccsre

Holnap Magyarország labdarúgó-válogatottja hazai pályán, Portugália ellen játszik az Európa-bajnokságon. A mérkőzésre való belépéshez szükséges a védettséget igazoló karszalag.

Magyar Nemzet
2021. 06. 14. 10:29
null
Fotó: Puskás Aréna
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár Magyarország csak holnap kezdi meg Eb-szereplését, a mérkőzésre való belépéshez szükséges karszalagokat már át lehet venni. A három kijelölt helyszínen, a Groupama Arénánál (B-lelátó, a Sas-szobor mellett), Dózsa György úton (Városliget, Promenád) és Papp László Budapest Sportarénánál már ma reggel nyolc órakor nyitottak az átvevőpontok.

Aki megteheti, annak a hosszú meccsnapi sorok elkerülése érdekében érdemes még ma átvennie a védettséget igazoló karszalagot, amely szükséges a belépéshez. Az átvevőpontok ma 20.00-ig várják a szurkolókat, holnap 7.00-kor nyitnak ki újra.

Aki okostelefonnal rendelkezik, annak érdemes letöltenie az UEFA EURO 2020 alkalmazást, amely még gördülékenyebbé teheti a bejutást.

A további fontos tudnivalókat a ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

Kövesse nálunk a magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.