Minden jegy elkelt a labdarúgó Magyar-kupa döntőjére

A mérkőzés hivatalos szervzeője, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) délelőtt közölte, hogy már nem lehet belépőket venni a ma este 20 órakor kezdődő Mezőkövesd–Budapest Honvéd találkozóra.

Magyar Nemzet
2020. 06. 03. 12:22
null
A Puskás Aréna is helyszín lehet Fotó: Szigetváry Zsolt Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatályban lévő jogszabályok szerint legalább másfél méteres távolságot kell biztosítani a nézők között, csak minden negyedik ülőhely foglalható el. Így várhatóan tízezren lesznek a Puskás Aréna lelátóján. Ez a szám messze meghaladja a két résztvevő csapat átlagnézőszámát.

A Puskás Arénában a Mezőkövesd Zsóry története első kupadöntőjében lép pályára, ellenfele, a Budapest Honvéd nyolcadik alkalommal emelheti magasba a trófeát.

A tavaly is finalista fővárosi piros-feketék immár 19. alkalommal jutottak be a sorozat döntőjébe, legutóbb 2009-ben diadalmaskodtak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.