Rebrovot lenyűgözte a Fradi első tíz-húsz perce a Nou Campban

Az eleje remek volt, a meccs végére viszont nem büszke Szergej Rebrov. A Ferencváros vezetőedzője értékelt a Barcelona 5-1-es győzelmével véget ért Bajnokok Ligája-mérkőzés után.

Szilágyi László (Barcelona)
2020. 10. 20. 23:46
Szergej Rebrov
Szergej Rebrov karrierjére is hatással lehet a Serie A záró fordulója Fotó: Alberto Estevez Forrás: MTI/EPA/EF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az első 20 percben jól játszottunk, de később túl sokat engedtünk játszani a Barcelonának. Jó tapasztalat volt az első BL-mérkőzésünk, a saját bőrünkön is éreztük, hogy egy NB I-es mérkőzésre más a felkészülés, mint a Bajnokok Ligájára. Próbáltunk összeszedetten védekezni, de ez a labdavesztés után sajnos nem mindig működött – mondta a Ferencváros vezetőedzője, Szergej Rebrov.

A szakember kérdésünkre leszögezte, hogy az albán Myrto Uzuni sérülés miatt nem léphetett pályára a Nou Campban. Szergej Rebrov kiemelte: lenyűgözte a saját csapata játéka a találkozó első 10-20 percében, de sajnálja, hogy nem tudta állandósítani ezt a teljesítményt a Ferencváros 90 percen keresztül. A Ferencváros vezetőedzője sajnálja, hogy az 5-1-es hazai győzelemmel véget ért találkozó utolsó tíz percében két gólt is kapott a csapata, 3-1-nél, emberelőnyben alakulhatott volna kedvezőbben is a Fradi számára a mérkőzés. De a hibákból le kell vonni a következtetéseket – tette hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.