Ronaldo akarja a harmadik scudettót, azaz marad a Juventusnál

Ha csupán Cristiano Ronaldo szándékán múlik, akkor valószínűleg kijelenthetjük, hogy a 35 éves, ötszörös aranylabdás világsztár a következő idényben is marad a Juventusnál. Hivatalos Instagram-oldalán tett beszédes bejelentést.

2020. 08. 03. 9:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ronaldo már csak ilyen. Hiába zárt rendkívül sikeres idényt a Juventusnál, hetek óta tart a találgatás arról, hogy távozik. Nos, a 35 éves klasszis saját maga cáfolta a pletykákat, beszédes bejelentést tett hivatalos Instagram-oldalán.

Örülök, hogy a zsinórban szerzett kilenc bajnoki címből az utolsó kettőnek részese lehettem a Juventusnál. Könnyűnek tűnhet, de nem az! Az évek során tehetséggel, odaadással és kemény munkával elérheted a céljaidat, és még jobb leszel, mint azelőtt. Hajrá a harmadik címemért! – írta Ronaldo.

Nos, arra kevesen számítottak, hogy a portugál csatár még a tavalyi teljesítményét is felülmúlja. Egy éve 21 góllal zárta az idényt, most 31-ig jutott, amivel az Aranycipőért is versenyben volt. Ronaldo a klub történetének a harmadik labdarúgója, aki egy bajnoki évadban elérte a 30 találatot, ez korábban csupán Felice Borelnek (31, 1933/34) és John Hansennek (30, 1951/52) sikerült.

S az idény még nem ért véget. A Juventus érdekelt még a Bajnokok Ligájában, a nyolcaddöntő visszavágóján pénteken fogadja 1-0-s hátrányból a Lyont. Mindenképpen a torinóiak mellett szól, hogy a francia bajnokság nem folytatódott a járvány után, a Lyon március óta egyetlen tétmeccset vívott, pénteken büntetőkkel maradt alul a PSG-vel szemben a francia kupadöntőben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.