Szoboszlai Dominik megszerzéséhez ragaszkodik a Milan

Slágertéma lett Olaszországban Szoboszlai Dominik esetleges klubváltása: szinte nem telik el nap, hogy valamilyen formában ne kerülne szóba a magyar labdarúgó-válogatott 19 éves középpályásának esetleges klubváltása. Ezúttal egy olasz honlap boronálta össze a Milant a magyar „csodagyerekkel”. Az osztrák bajnok Red Bull Salzburg játékosa, Szoboszlai Dominik és az AC Milan közelebb került egymáshoz – írta hétfőn a Calciomercato.com, azt érzékeltetve, hogy a magyar labdarúgó-válogatott 19 éves támadó középpályása a nyári átigazolási időszak után az olasz élcsapatnál folytathatja pályafutását.

2020. 06. 29. 17:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Calciomercato.com szerint a Milan lehet a befutó a megszerzéséért folytatott harcban. A szebb napokat látott, a Bajnokok Ligája-indulást jelentő negyedik helytől 15 pontra levő, a Serie A hetedik helyén álló lombardiai klub jelentős vérátömlesztést tervez a nyáron. Várhatóan új szakvezető, a német Ralf Rangnick veszi át a csapatot, aki egyebek mellett arról híres, hogy a Red Bull cég sport- és futballfejlesztési részleg vezetőjeként tökéletesen tisztában van a Red Bull Salzburgban futballozó Szoboszlai Dominik képességeivel.

Rangnick csábíthatja Milánóba a 2000-ben született tehetséget. Az olasz forrás szerint a Paris SG és az Arsenal lehet a két legnagyobb vetélytársa a milánói klubnak a Szoboszlai megszerzéséért folytatott versenyben, Rangnick személye miatt az olaszok élvezhetnek prioritást – már amennyiben idén nyáron összejön a klubváltás.

A magyar labdarúgó ügynöke, Esterházy Mátyás a közmédiának a hétvégén elmondta, hogy még két évig érvényes Szoboszlai salzburgi szerződése, és nem feltétlenül terveznek váltást a nyáron. Esterházy hozzátette, véleménye szerint Szoboszlai Dominik piaci értéke húszmillió euró fölött van.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.