Továbbjutott a Manchester City, nyert a Mönchengladbach is

Görögországban is legyőzte a Manchester City az Olimpiakoszt, egy félidő alatt lerendezte a Sahtar Doneck elleni meccsét a Mönchengladbach.

Magyar Nemzet
2020. 11. 25. 20:50
Manchester City-Real Madrid 2020
Manchester, 2020. augusztus 7. Raheem Sterling, a Manchester City jtkosa nnepli a Real Madrid elleni gljt a labdarg Bajnokok Ligja nyolcaddntjnek visszavg mrkzsn Manchesterben 2020. augusztus 7-n. MTI/EPA/pool/Dave Thompson Fotó: Dave Thompson Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Manchester City csatlakozott a Barcelona, Juventus, Chelsea, Sevilla négyeshez: immár öt csapat részvétele biztos a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

Az égszínkékek ráadásul a Barcelonához hasonlóan százszázalékos mérleggel rendelkeznek négy forduló után, ugyanis Phil Foden góljával 1-0-ra nyertek az Olimpiakosz vendégeként. A görögök négy forduló után három ponttal a harmadik helyen állnak a C csoportban.

Az egyik legszorosabb csoport, a B jelű négyes meglepően sima meccset hozott. A Borussia Mönchengladbach hazai pályán 4-0-ra legyőzte a Sahtar Donecket.

A németek lényegében 45 perc alatt eldöntötték a találkozót: Lars Stindl büntetőből, Nico Elvedi fejjel, Breel Embolo pedig ollózva szerzett gólt az első félidőben. A második játékrészben Oscar Wendt állította be a végeredményt.

A Mönchengladbach négy forduló után nyolc ponttal mindenképp csoportja élén áll. Az esti Inter–Real Madrid találkozón dől el, hogy melyik óriás ered a nyomába.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.