Marcus Rashford elhunyt barátjának ajánlotta vb-góljait

Sokan nem értették, amikor az angol támadó, Marcus Rashford két gólja után letérdelt, majd csukott szemmel, széttárt karral az ég felé fordult a Wales elleni meccsen. Később kiderült, hogy a Manchester United játékosa elhunyt barátjától búcsúzott el ily módon.

Magyar Nemzet
Forrás: Borsonline.hu2022. 12. 02. 17:25
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angolok csatára, feledhetetlen két gólt szerzett a Wales elleni katari vb-n a harmadik, azaz záró csoportmeccsen, melyet Anglia 3-0-ra megnyert. A Manchester United csatára a gólja után különleges mozdulatokkal „ünnepelt” – idézi fel a jeleneteket a Bors online cikke.

Pár napja elvesztettem az egyik barátomat, Garfield Haywardot. Elég hosszú harcot vívott a rákkal. Örülök, hogy gólt szereztem, neki ajánlottam, nagy támogatóm és jó barátom volt. Fontos szereplő volt az életemben

– emlékezett elhunyt barátjára Rashford.

A labdarúgó úgy fogalmazott, az élők sorából távozott barátja volt a legőszintébb támogatója. Mindig erőre kapott, ha éppen nem ment neki a játék, és Hayward hitet csepegtetett belé – írta meg a Mirror című angol lap.

A meccs előtt megfogadtam magamnak, ha gólt lövök, azt Garfield emlékének ajánlom. Ilyen őszinte, nyíltszívű barátom soha többé nem lesz az életemben. Remélem, további találatokat ajánlhatok fel a vb-n a lelke megnyugvására

– tette hozzá Marcus Rashford.

Az angol válogatott vasárnap Szenegál ellen folytatja szereplését a labdarúgó világbajnokság nyolcaddöntőjében.

A Bors cikke Elhunyt barátjának ajánlotta góljait a vb sztárcsatára címmel olvasható.

Itt talál meg mindent, amit a katari vb-ről tudni érdemes: https://magyarnemzet.hu/futball-vb-2022

Borítókép: Marcus Rashford gólöröme az Anglia–Wales (3-0) vb-meccsen Katarban (Forrás: Bors/AFP)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.