Kijött a Jumanji folytatásának előzetese

Nem túl reménykeltő.

Lakner Dávid
2017. 06. 30. 17:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kell tovább várniuk a rajongóknak, a Sony kihozta a készülő új Jumanji-film első előzetesét. A második rész huszonkét évvel követi az első, Robin Williams főszereplésével készült, Joe Johnston rendezte alkotást. A három évvel ezelőtt öngyilkosságba menekülő színész mellett láthattuk az 1995-ös filmben Kirsten Dunstot, Bonnie Huntot és Bebe Neuwirth-t is. A történet szerint a fiatal Alan Parrish és Sarah Whittle egy különös társasjátékra bukkannak, aminek bábui maguktól mozognak, és ami különös próbatételek elé állítja a játékosokat. Arra azonban ekkor még nem számítanak, hogy a Jumanji hamarosan be is szippantja Alant, hogy csak évtizedekkel később térhessen vissza korábbi világába.

A Jumanji: Welcome to the Jungle rendezője már Jake Kasdan. Ő eddig olyan nem túl sikeres filmekkel vétette észre magát, mint amilyen a Rossz tanár (2011) és a Szexvideó (2014) volt. A szereplőgárda sem sok jót ígér: Dwayne „The Rock” Johnson mellett főszerepet kapott Jack Black, Kevin Hart és Missi Pyle is.

A második részben a Jumanji már nem egy társas-, hanem videójáték, a szereplők pedig nem saját világukban kell szembenézzenek a szörnyűségekkel. Robin Williams karakteréhez hasonlóan ők is a dzsungelben kötnek ki, ahol saját avatárjaikként kell küzdeniük a túlélésért. 

Jack Black arról is beszámolt az Independent cikke szerint, miként tisztelegnek a filmben Williams emléke előtt. A dzsungelbe elkerülő hősök rábukkannak az Alan Parrish által hátrahagyott nyomokra, többek között egy házra, amit még Williams karaktere épített. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.