Folytatódik a Wonder Woman, Ben Affleck marad Batman

Több fontos bejelentést is tettek a Comic-Conon.

MTI
2017. 07. 23. 12:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ant-Man and Wasp című filmben Pfeiffer együtt fog játszani a Hangyából már jól ismert főszereplőkkel, Paul Rudd-dal, Michael Douglasszel és Envangeline Lillyvel.

Kven Feige, a Marvell Studios vezetője azt is bejelentette, hogy Randall Park és Laurence Fishburne is csatlakozott a Hangya folytatásához, amelyet Peyton Reed rendez és 2018. július 6-án fogják bemutatni a mozikban.

Szintén San Diegóban Ben Affleck cáfolta azokat a híreszteléseket, hogy szögre akasztaná Batman köpenyét. 6500 rajongó előtt határozottan kijelentette, „én vagyok Batman”.

A The Hollywood Reporter pénteken írt arról, hogy a Warner Bros azt tervezi, Ben Afflecket „méltóságteljesen kitessékelik”, és erre még az újabb Batman-film forgatása előtt sor kerülhet.

„Hadd legyek jól érthető. Én vagyok a világ legszerencsésebb pasija, a Batman minden univerzum, legyen az DC Comics vagy Marvel, legjobb szerepe” – hangsúlyozta.

Matt Reeves rendezőt méltatva kijelentette, hogy akár majom is lenne számára. Matt Reeves rendezte ugyanis a közelmúltban a Majmok bolygója: Háború című filmet.

A Warner Bros képregényekből készült újabb filmtervei közül a rajongók legnagyobb tapsát kapta, amikor részletek ismertetése nélkül bejelentették az idei hatalmas kasszasikerük, a Wonder Woman folytatását.

Charlize Theron, aki a csütörtökön mozikba kerülő Atomszőke című filmjét reklámozta, közölte a rajongókkal, nyitott arra, hogy eljátsszon egy női James Bondot, de ezt az akcióhőst inkább Daniel Craigre vagy Idris Elbára bízza. Hangoztatta, hogy inkább folytatná az Atomszőke címszerepét, Lorraine-t, egy olyan formában, mint James Bond.

Az Atomszőkében Theron egy brit kémnőt alakít a hidegháború végén. A Berlinben játszódó film egy részét Budapesten forgatták.

Theron, aki egyben a film producere is, elmondta, azt szereti a filmben, hogy megdöntött mindent szabályt arról, milyennek is kell lennie egy női akcióhősnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.