Rendező nélkül maradt a Star Wars 9.

Colin Trevorrow és a stúdió útjai nézetkülönbségek miatt elváltak.

MN
2017. 09. 06. 6:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nincs rendezője a Star Wars 9. epizódjának, mert Colin Trevorrow és a stúdió útjai nézetkülönbségek miatt elváltak – írja az MTI a Lucasfilm bejelentése alapján. A két félnek eltérő elképzelései voltak a projektről a stúdió közleménye szerint.

A Jurassic World rendezője jó ideje dolgozott már az űreposz kilencedik részén: hivatalosan 2015 augusztusában jelentették be, hogy ő irányítja a munkát, valamint a forgatókönyvnek is társszerzője lesz.

Ez a rész lesz a zárófejezete a harmadik trilógiának, amely J. J. Abrams Star Wars: Az ébredő Erőjével kezdődött 2015-ben, és az idén decemberben folytatódik Rian Johnson Star Wars: Az utolsó jedik című alkotásával.

A bejelentés nem tért ki arra, hogy a szakítás befolyásolja-e a 9. epizód 2019. májusra tervezett bemutatóját. A forgatást jövőre kezdenék.

Nem ez az első rendezőváltás a franchise történetében: az idén a stúdió szakított a Han Solóról szóló különálló film rendezőivel, Phil Lorddal és Christopher Millerrel, helyettük Ron Howardot szerződtette.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.