James Woods véletlenül bejelentette, hogy visszavonul

„Az ügynököm megkérdezte, hogy tényleg visszavonultam-e. Mondtam, hogy nem hinném, vagy valóban megtettem volna?”

Lakner Dávid
2017. 10. 08. 18:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra sem világos, hogy James Woods amerikai színész hogyan jelentette be szándéka ellenére pénteken a visszavonulását – derül ki a The Washington Post cikkéből. A filmsztár ugyanis egy Rhode Island-i ingatlanhirdetésen keresztül tudatta a nagyvilággal, hogy kiszáll a szórakoztatóiparból. Woods azzal az indokkal kezdte árulni egyik otthonát, hogy egyszerűsítené az életét, és a munka helyett inkább a fotóművészettel, a régiségekkel és a pókerrel foglalkozna már.

„A karrierem végét nem egy ingatlanhirdetésen keresztül fogom bejelenteni – szögezte le a színész a The Washington Postnak. – Vicces az egész. Az ügynököm megkérdezte, hogy tényleg visszavonultam-e. Mondtam, hogy nem hinném, vagy valóban megtettem volna?”

Woods úgy véli, a visszavonulásáról szóló híradások erősen túloznak. Meg is magyarázta, hogy történt az egész félreértés. Elmondása alapján épp vezetett, amikor az ügynök beolvasta neki, hogyan tenné közzé  a szöveget, neki pedig valahogy épp a fotóművészeten járt az esze, nem figyelt oda, a nyugdíjazás szót sem hallotta meg. Nem is értette aztán, mikor a visszavonulásáról olvasta a híreket.

Az MTI egyébként a Varietyre hivatkozva azt állította, hogy a filmsztár konzervatív elköteleződése miatt nem kap munkát, ezért visszavonul. Az igaz ugyan, hogy Woods azt állította, világnézete miatt nehezebben érvényesül Hollywoodban, de láthattuk az utóbbi években is több filmben, például Az elnök végveszélyben című, 2013-as Roland Emmerich-rendezésben. Emellett a Family Guyban is szinkronszerepet vállalt nemrég. 

Woods előszeretettel ad hangot véleményének a Twitter-oldalán, ebből pedig nemrég kisebb vita is kerekedett. A Szólíts a neveden című film kapcsán ugyanis megjegyezte: az illendőség utolsó gátjait is lebontja azzal, hogy egy 24 és egy 17 éves férfi románcát mutatja be. Többen felvetették, hogy a színész nyilatkozata álszent, mert ő 59 volt, amikor randizni kezdett a 19 éves Ashley Madisonnal. 66 éves korában már a 20 éves Kristen Bauguess oldalán látták a filmsztárt. 

Az idén 70 éves Woods olyan filmekben szerepelt korábban, mint a Videodrome, a Casino és az Öngyilkos szüzek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.