Ledőlt a Kártyavár: véget ér Kevin Spacey sorozata

A Netflix azután jelentette be, hogy kiderült, a filmsztár korábban rámászott egy fiúra.

Lakner Dávid
2017. 10. 30. 20:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hatodik évaddal véget ér Kevin Spacey sorozata, a Kártyavár (House of Cards) – közölte a Netflix. A váratlan bejelentésre nem sokkal azt követően került sor, hogy kiderült: több évtizeddel ezelőtt a filmsztár rámászott az akkor csupán tizennégy éves Anthony Rappre. Utóbbi egy interjúban beszélt erről, mire az Amerikai szépség sztárja váratlant húzott, és a bocsánatkérést kiegészítette azzal: most épp meleg férfiként éli az életét.

A Kártyavár ötödik évada idén május végén vált elérhetővé, a lezárás pedig kimondottan izgalmasra sikerült, így a rajongók azóta is várják a folytatást. Úgy tűnik, utoljára izgulhatnak egy új évad miatt.

A Netflix ugyan azt állítja, hogy a döntés már hónapokkal ezelőtt megszületett, a bejelentés időzítése mindenképp érdekesnek mondható. 

Az elmúlt nap során több bírálat is érte Spacey-t, amiért melegsége bejelentésével igyekezett elterelni a szót arról, hogy rámászott egy fiatal fiúra. Mások azért akadtak ki, mert ezzel a színész úgy állította be, mintha a homoszexualitás és a zaklatás között valamiféle kapcsolat lenne. A Weinstein-ügyben élesen kiálló Rose McGowan színésznő pedig azt üzente: „Viszlát, Spacey, viszlát!”

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.