Kezelésre vonul el Kevin Spacey

A filmsztárnak hosszabb pihenésre van szüksége, közölte a képviselője.

MN
2017. 11. 02. 10:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kezelésre vonul el Kevin Spacey. Időre van szüksége a helyzet értékeléséhez és megoldásához – mondta a szexuális zaklatással megvádolt filmcsillag ügynöke a Variety magazinnak. További információt nem osztott meg.

Az ügy Anthony Rapp nyilatkozatával robbant ki, a színész mondta el, hogy Spacey az 1980-as években szexuálisan zaklatta, pedig Rapp akkor még csak 14, Spacey pedig 26 éves volt. Spacey erre bocsánatkérő nyilatkozatában azt állította, hogy nem emlékszik az esetre, és hogy ő homoszexuális, ami sokakból felháborodást váltott ki.

Azóta már Roberto Cavazos mexikói színész és az amerikai Tony Montana dokumentumfilm-rendező is vádakkal illette a sztárt. Ezek szerint Spacey akaratuk ellenére szexuálisan megkörnyékezte őket.

Az esettől valószínűleg nem teljesen függetlenül a Netflix internetes filmszolgáltató bejelentette, hogy nem folytatja a Kevin Spacy főszereplésével készülő Kártyavár című sorozatot. Sőt, később a forgatást is leállította.

A filmforgalmazó ugyanakkor jó lépésnek tartja a színész döntését a gyógykezeltetéséről. A cég közölte, hogy a rehabilitáció idejét a sztárral való együttműködés „értékelésére” szeretné felhasználni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.