Shakespeare-t dolgoz fel Margot Robbie

Női nézőpontból mondja újra a történeteket.

Lakner Dávid
2018. 03. 23. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tízrészes tévésorozatban mondja újra női nézőpontból William Shakespeare drámáit Margot Robbie – közölte a brit Independent.

A színésznőhöz tartozó produkciós cég, a LuckyChap szerint a projekt egyik fő erénye a változatosság lesz, az Ausztrália különböző részeiről érkező írók egyikét-másikát pedig nem is feltétlenül kötnénk össze a Hamlet szerzőjével. A LuckyChap gyártotta egyébként már az Én, Tonyát is, ahogy a készülőben lévő Dreamlandet szintén. 

Az ausztrál Hoodlum ugyancsak beszáll a gyártásba, ahogy az ABC Studios International is. A sorozatnak egyelőre még nincs címe.

Az Én, Tonya főszerepéért Oscar-díjra jelölt Robbie továbbra sem tétlenkedik: producerként részt vett a hamarosan érkező Terminal gyártásában is. A rendező Vaughn Stein, az Independent szerint pedig a film leginkább egy neo-noir Csodaország hangulatát fogja tükrözni.

A nemrég kijött előzetesben Robbie karaktere egyenesen a Bolond Kalapost idézi: „Van egy hely, amihez fogható nincs ezen a világon. Ez a csodák, a rejtélyek és a veszély földje. Van, aki szerint csak az élheti túl, aki annyira bolond, mint egy kalapos. Szerencsére én az vagyok.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.