Nehézségekbe ütköztek az Apple iWatch okosóra gyártása során

Problémákba ütközött az Apple iWatch alkatrészeinek gyártása.

Makay József
2014. 08. 23. 5:07
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban csak kósza pletykák keringtek az Apple okosórájáról, aminek létezését a cég hivatalosan még most sem támasztotta alá. Az utóbbi időben viszont megbízhatónak számító értesülések alapján már kijelenthető, hogy az Apple nagyon is dolgozik egy saját megoldáson, csakhogy nem minden megy olyan zökkenőmentesen, mint azt várnánk – számolt be az Androbit.net.

Az órával kapcsolatban jóformán csak a problémákról értesülünk, ami miatt egyre későbbi bemutatási dátumokat jelölnek meg várhatóként. Ezúttal az általában hiteles információkat nyilvánosságra hozó Ming-Chi Kuo (KGI Securities) jelentette be, hogy értesülései szerint az Apple iWatch alkatrészeinek gyártása problémákba ütközött, ráadásul még a szoftveres kezelőfelülettel sincs még minden rendben, amik miatt elképzelhető, hogy a bemutatására csak 2015-ben kerül sor.

Természetesen ez csak feltételes mód, a pletykák szerint az Apple egy 2014. novemberi dátumot igyekszik tartani, de éppen a közeli év vége miatt olyan bizonytalan az idei start. Az okosóra a boltok polcaira viszont egyértelműen csak 2015-ben kerülhet.

Hasonló cikkeket olvashat az Androbit.net oldalon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.