időjárás 1°C Taksony 2022. november 29.
logo

Puzsér Róbert válasza: Szövegösszefüggésekről és történelmi próbatételekről

Berszán György
2021.02.27. 11:24
Puzsér Róbert válasza: Szövegösszefüggésekről és történelmi próbatételekről

Heves vita bontakozik ki Puzsér Róbert legutóbbi, elhíresült publicisztikája miatt. Miután lapunk online kiadásában Pataki Tamás kollégánk rövid véleménycikkben reagált Puzsér Róbert nyilvánvalóan a magyar hősök méltóságát kikezdő írására, Puzsér Róbert válaszcikket küldött szerkesztőségünknek. Abban szélhámosnak és gúnyolódónak nevezi Pataki Tamást, és szerinte munkatársunk „szándékosan és aprólékosan félreértett állásponttal próbál vitatkozni”. Puzsér Róbert felrója cikkünk szerzőjének, hogy kiragadott részletekkel operált, ami nem elfogadható a részéről. Válaszcikkének közlése mégis hozzájárulhat a sokat emlegetett nemzeti minimum megteremtéséhez. Hiszen cikke végén a közös magyar fájdalomra emlékeztet, és leszögezi, hogy mi mindannyian magyarok vagyunk.

A kétségkívül emelkedett gondolatokhoz annyit azért mindenképpen hozzáfűznénk, hogy azok csak úgy ölthettek most formát, hogy lapunk előzőleg határozott kritikát fogalmazott meg Puzsér Róbert írásával szemben. Szerkesztőségünk a vitát nyitva hagyja, és várja a további hozzászólásokat.

Fotó: Kovács Dávid

PUZSÉR RÓBERT: Ravaszdi érzékenység

Fotó: Kurucz Árpád

PATAKI TAMÁS: Puzsér a mocskos magyar hősökről

 

 

Vita a magyar hősökről

Egán Iván Pál önfeláldozó hős volt!

A dosszié összes cikke
Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.