idezojelek

Kötelező migránskvóta – Meddig tűrünk még?!

A kötelező migránskvótával Brüsszelben újabb vörös vonalat léptek át. Mindenáron kenyértörésre akarják vinni a dolgot.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined

Most, amikor úgysincs semmi egyéb gondja az európai honpolgároknak, hiszen – bárki láthatja – nincs infláció az öngyilkos brüsszeli szankciók miatt, nem élik fel éppen tartalékaikat az emberek, nincs háborús pszichózisban a teljes nyugati „elit” és nem taszajtanak minket nap nap után a világháború felé; szóval mikor, ha nem most kellett keresztülverni a kötelező migránskvótát. 

Nesze, sánta, itt van neked egy púp is!

Az uniós tagállamok belügyminiszterei csütörtökön szavazták meg a kötelező migránskvótát. Többségi döntéssel – dehogy egyhangúval. Azért is szignálták ehhez a testülethez, mert a miniszterelnökök tanácsában egyhangú kellett volna. Trükköztek egyet megint, mint a kócoska jelentésének elfogadásakor. Nyugat-Európából minden uniós országba áttelepítik majd azokat a migránsokat, akik nekik nem kellenek. A felesleget, a legalját. 

Bár se nem tudományos, se nem cizellált, a népi bölcsesség mindezt nem kvótának nevezi, hanem a sz…r szétkenésének.

Az a migránskvóta lesz, amelyről éveken keresztül azt mondták, nem lesz. Brüsszel helyi ágensei itt magyarázták nekünk orrvérzésig, hogy felesleges a kvótanépszavazás, hiszen nincs és nem is lesz kötelező betelepítés, a jóságos Brüsszel ilyet nem is akar, ezzel csupán a Fidesz és személyesen Orbán Viktor riogatja a magyarokat. Így akar szavazatokat szerezni a szotyis – hablatyolták.

A kvótáról először Gyuri bácsi írt a saját blogjába, a Project Syndicate-be 2015. szeptember 26-án. A spekuláns közölte: 

Az EU-nak legalább évi egymillió menedékkérőt KELL befogadnia.” Továbbá: „Az EU minden menedékkérőt támogathatna 15 ezer euróval az első két évben.

Ez volt az a bizonyos Soros-terv, amelynek létezését Soros helyi ágensei tagadták. Aztán Gyuri bácsi ellátogatott Brüsszelbe, kezet rázott a tintással, majd egy sötét szoba rejtekén fölskiccelték a kvótatervet, amely – tegnapig csupán tervezet formájában, de kétségtelenül – létezett. A magyarországi baloldal, persze, ennek a létét is tagadta. Nincs se Soros-terv, se migránskvóta, se nemzetközi pénzhatalom – hazudták. Hát persze.

Menekültkvóta ugyanis nem lesz. A népszavazásnak sincsen semmilyen következménye, akár eredményes lesz, akár nem, semmit nem számít

– magyarázta Molnár Gyula akkori MSZP-elnök. Karácsony Gergely Párbeszéde meg a Juhász Péter-féle Együtt pedig azt hirdette, a referendum csupán figyelemelterelés, ráadásul a jövevények nem migránsok, hanem „menekültek”. Tudniillik aki átcsörtet hét országon, az folyamatos menekülésben van, és egyáltalán nem a német szociális segélyért érkezik. Ezzel a fal szöveggel etettek minket. 

Persze, ekkor nagyjából már csak azok hittek nekik, akik – Vona Gábor szavaival – a „papucsállatkák” szellemi színvonalán mozogtak. Ennek is köszönhető, hogy a 2016-os népszavazáson az érvényesen szavazó magyarok 98 százaléka, több mint 3,3 millióan elutasították Brüsszel elmebeteg betelepítési kvótáját. Ezután a parlament módosította az alaptörvényt: eszerint tilos a betelepítés, és az ország hatóságainak egyedi jóváhagyása nélkül unión kívüli állampolgár nem élhet Magyarországon.

Azóta eltelt hét szűk esztendő. 

Úgy tűnt, Brüsszel elvan az sms-ben megrendelt vakcináival, az Eva Kaili-féle korrupcióival meg a háborúval. Hát mégsem.

 Gondolom, jött a parancs Gyuri bácsitól, hogy föl kell pörgetni a káoszhadműveletet, nem gurulunk elég gyorsan a hegyről, rúgni kell még rajtunk párat.

A tegnapi döntés értelmében minden egyes visszautasított migráns után büntetésként 22 ezer eurót, vagyis körülbelül nyolcmillió forintot kell fizetnie az engedetlen gyarmatnak (korábbi nevén: tagállamnak). Orbán Viktor máris visszaüzent: elfogadhatatlan, hogy erőszakkal akarnak bevándorlóországot csinálni Magyarországból.

Bár a magyarországi baloldal aknamunkája miatt a 2016-os népszavazás végül érvénytelen lett, mégis: sokkal többen szavaztak a brüsszeli terv ellen, mint ahányan 2004-ben az unióba lépésünkre! Ez azért jelzésértékű. 

Ott tartunk, hogy ellopják a Magyarországot a szerződések szerint megillető pénzeket, ha teljesítjük a zsarolásaikat, akkor újabbakat találnak ki, rá akarják erőszakolni gyermekeinkre a genderőrületet, kitiltják egyetemistáinkat az Erasmus-programból, fizetett ágenseikkel a törvényes kormány megbuktatásán ügyködnek, naponta rágalmaznak, gyaláznak minket. Ám most egy újabb vörös vonalat léptek át. Úgy tűnik, mindenáron kenyértörésre akarják vinni a dolgot. Mindenre készen kell állnunk!

Borítókép: Migránsok Párizsban (Fotó: AFP/Hans Lucas)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.