Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

idezojelek

Karácsony vállalja végre a felelősséget tetteiért!

A külföldi érdekeket kiszolgáló hazaárulóknak és megbízóiknak is üzenhetünk egy-egy szavazattal.

Kis Ferenc avatarja
Kis Ferenc
Cikk kép: undefined

Tisztul a kép, egyre világosabb kontúrokkal tárul elénk a globális baloldali hálózat hazai ügynökeivel és strómanjaival megvalósított stratégia, amelynek célja a magyar belpolitikai viszonyok átszabása, a szuverenista kormányzat kiiktatása. Ez a törekvés – bár gyakorlatilag már a második Orbán-kormány regnálásától, nagyjából 2012-től tapasztalható – igazán a 2018-as, harmadik kétharmados jobboldali választási győzelem után élesedett, ami újfajta kampánystratégiát eredményezett.

Az Orbán-kormány a migráció következetes elutasításával és a Brüsszel-központú birodalmi szemlélet helyett az erős nemzetállamokból álló Európa-képével a tengerentúli globalisták Soros György nevével fémjelzett érdekcsoportjainak célkeresztjébe került. Miután látták, hogy a hazai ellenzék képtelen megbuktatni Orbán Viktort és csapatát, saját kezükbe vették az ügy „rendezését”.

Az új stratégiát a gyakorlatban a 2019-es önkormányzati választáson tesztelték.

A jelenleg ismert információk és az elmúlt évek történéseinek segítségével visszafejtve a szálakat világosan látható, hogy Karácsony Gergely jelölése a főpolgármesteri posztra, majd külföldről érkező támogatása a kampányban hosszabb távú projekt indítása volt, ami túlmutat a budapesti Városházán és a végső cél a kormányzati hatalom átvétele.

Nem véletlen, hogy ugyanaz a baloldali hálózat, a Karácsonnyal régi jó kapcsolatot ápoló és az amerikai demokratákhoz bekötött Bajnai Gordon-féle datadatos csoport – természetesen a „főszponzor” Soros-világgal együtt – azonos finanszírozási technikával támogatta a 2019-es főpolgármester-jelölti, valamint a 2021-es miniszterelnök-jelölti kampányt is.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

Viszont az előválasztási procedúra hajrájában éles váltás történt. A kiszemelt váratlanul visszalépett és gyakorlatilag átadta a helyét az akkori baloldali messiásnak. Pontosan nem tudhatjuk, hogy Karácsony valóban maga ijedt meg a 2022-es választási kihívástól, vagy az történt, ahogy korábban, 2019 nyarán Gyurcsány Ferenc fogalmazott: „Gergő mögül elment a támogatás.” Akár mindkét ok igaz lehet, de kétségtelen, hogy Márki-Zay Péter pozicionálása miniszterelnök-jelöltként az amerikai támogatók szempontjait tükrözte. Nekik ugyanis olyan jelölt kellett, aki nem kötődött ezer szállal a régi Gyurcsány-féle baloldalhoz és képes megszólítani az inkább konzervatív, nemzeti, keresztény attitűddel rendelkező bizonytalan szavazókat is.

Más kérdés, hogy a hétgyermekes, hívő családapaként fellépő hódmezővásárhelyi polgármester a nyilvános szerepléseivel néhány hét alatt szinte minden társadalmi csoportot maga ellen hangolt, miközben – főként az ukrajnai háborúval összefüggésben tett nyilatkozatai miatt – egyre nyilvánvalóbb jelei voltak annak, hogy a már említett amerikai globalista érdekcsoportok állnak mögötte.

Mindez aztán feketén-fehéren kiderült, miután maga Márki-Zay Péter árulta el, hogy az Egyesült Államokból dollármilliókkal támogatták a kampányát.

A 2022-es külföldi befolyásolási kísérletet a titkosszolgálatok is vizsgálták, és feltárták, hogy honnan, milyen formában és mennyi pénzzel finanszírozták a baloldali ellenzéket. Az újabb információk alapján a Szuverenitásvédelmi Hivatal is részletes jelentésben vázolta fel azt a nemzetközi baloldali érdekcsoportot, amely 2019-től napjainkig arra törekszik, hogy befolyásolja a magyar belpolitikai viszonyokat és megbuktassa a szuverenista kormányt.

Közben a Magyar Nemzet dokumentumokkal alátámasztott tényfeltáró cikkei alapján a NAV nyomozást indított költségvetési csalás gyanújával a 2019-es főpolgármester-jelölti kampánnyal kapcsolatban, házkutatásokat is tartottak Karácsony Gergely bizalmi embereinél.

Szorul a hurok, hiába tagad és vagdalkozik a már nem mindig mosolygós főpolgármester, előbb-utóbb végre felelősséget kell vállalnia a tetteiért. Azt még nem tudjuk, hogy jogilag elmarasztalható-e a bűncselekménygyanús ügyletekért, de a támogatás eredményeként főpolgármesteri tisztséget elnyerő és azóta a Budapestnek rengeteg kárt okozó Karácsony Gergely 

nem védekezhet a végtelenségig azzal, hogy semmiről nem tud és semmiért nem felel.

A politikai felelősségéről két hét múlva minden fővárosi választó véleményt alkothat. A tét azonban nemcsak Budapest jövője, mivel ugyanazon a június 9-i napon a külföldi érdekeket kiszolgáló hazaárulóknak és megbízóiknak is üzenhetünk egy-egy szavazattal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

A Biden fiú ügyei a klánról vallanak

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A valódi hírek Brüsszel szerint

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Képeslapok a mai Európából

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel
idezojelek

Letisztult a kép, két nagy erő maradt

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.